Освітяни Козятинщини приймали вітання. Репортаж з концерту в МБК

Освітяни Козятинщини приймали вітання. Репортаж з концерту в МБК
  • З нагоди професійного свята — Дня працівників освіти, який святкують сьогодні, 1 жовтня, освітянська родина Козятинщини приймала щирі вітання.
  • У п’ятницю, 29 вересня у міському будинку культури влаштували концерт. Глядацька зала зібрала представників закладів дошкільної освіти, гімназій, ліцеїв, Центру дитячо-юнацької творчості, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи, центру професійного розвитку педагогічних працівників, інклюзивно-ресурсного центру.
  • Слухали артистів та збирали гроші на ЗСУ

Розпочалася вітальна церемонія з патріотичного виступу колективу «Позитив». Музична композиція відомого українського співака Артема Пивоварова «Маніфест» зачепила серця всіх присутніх. Саме ця пісня увійшла в шкільні підручники з української мови, і слова саме цієї пісня розказують про наші жовто-блакитні серця, що б’ються в унісон, про ті серця, які на лінії вогню виборюють перемогу.

 

Відео дня

 

Вшанували  всіх, хто приєднався до небесного війська і поклав голову на вівтар свободи хвилиною мовчання.

Далі за сценарієм подяка всім нашим захисникам. Але у досить незвичній, в приємному розумінні цього слова, формі. Організатори підготували зворушливе відео, на якому козятинчани, зі своїх робочих місць, казали «Дякую» тим, хто бореться там, щоб ми трудились тут. 

Ведуча концерту Тетяна Фабіцька наголосила, що під час концерту можна донатити на підтримку ЗСУ. Для цього у фойє будинку культури встановили спеціальну скриньку. А також додала — наприкінці заходу озвучать суму коштів, як вдалося зібрати всією педагогічною родиною під час благодійних ярмарків , які тривали у ліцеях та гімназіях протягом тижня. 

А на сцені знову залунала музика. Ще й яка — запальна, українська від чоловічого колоритного гурту «Фанфари- Купала». Неможливо було не підтанцьовувати та не підспівувати цим артистам. Вони подарували глядачам не одну композицію, а кілька, кожна з яких зривала гучні аплодисменти.

 

 

 

На сцені з вітальним словом — очільниця Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва та начальник управління освіти та спорту . Вони привітати освітян та виконали важливу і почесну місію — кращих, за сумлінну працю та активну позицію, відзначили державними, обласними відзнакам, грамотами та педагогічними преміями міської ради.

Колективи, красиві та усміхнені, по черзі виходили на сцену для отримання нагород та робили спільне фото на пам’ять.

 

Після офіційної частини — музика для душі від заслуженої артистки, колеги Олени Пантєлєєвої. А завершила співочі вітання Іванна Астахова, з піснею «Тому що я Україна».

 

 

Ведуча озвучила суму грошей, яку вдалося всім разом зібрати на ярмарках у навчальних закладах протягом тижня та у скриньці під час концерту. Це 168 тисяч 831 гривня. Всі вони підуть на підтримку ЗСУ

Захід добіг свого завершення. Освітян ще раз привітали з професійним святом і сказали «До нових зустрічей»

Читайте також:

Коли буде День козацтва, захисників та працівників освіти. Календар вихідних і свят жовтня

У Козятині відбувся туристично-патріотичний велопробіг. ФОТО та ВІДЕО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up