Новий рік і без “Іронії долі”

Новий рік і без “Іронії долі”
У список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України, ввійшло більше 80 осіб

Верховна Рада України ухвалила закон, що передбачає заборону трансляції російських фільмів і серіалів в Україні, які були зняті до 1991 року,, що містять російську пропаганду. Заборона торкнулася 368 серіалів і кінострічок.

До речі, Закон не стосується фільмів, знятих до 1 серпня 1991 року. Для того, щоб фільм було неможливо показати по телебаченню, його прокатне посвідчення має скасувати Державне агентство України з питань кіно.

7 серпня 2015 року Служба безпеки України надала Міністерству культури список діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України з 14 осіб, а саме:

Відео дня

1. Кучеренко Володимир Олександрович

2. Холмогоров Єгор Станіславович

3. Хазін Михайло Леонідович

4. Газманов Олег Михайлович

5. Кобзон Йосиф Давидович

6. Перфілова Валерія Юріївна

7. Пригожин Йосиф Ігорович

8. Безруков Сергій Віталійович

9. Боярський Михайло Сергійович

10. Расторгуєв Микола В’ячеславович

11. Охлобистін Іван Іванович

12. Порєченков Михайло Євгенович

13. Лепс Григорій Вікторович

14. Депардьє Жерар

Згодом цей список доповнили до 83-х осіб. Потрапили до нього Евеліна Бльоданс  (проект “Маски-шоу”), Федір Бондарчук ( “9-а рота”),  Наталія Варлей ( “Вій”, “Кавказька полонянка”), Василь Лановий ( “Офіцери”), Олег Табаков (фільми “Зимова вишня”, “17 миттєвостей весни”, “Людина з бульвару Капуцинів”), Дмитро Харатьян (“Гардемаріни”) і Валентина Тализіна, яка виконувала роль одної з подруг головної героїні Наді у фільмі “Іронія долі”.

Дізнавшись про це, люди вирішили, що цей фільм, як і вся кінопродукція за участю артистів із “Чорного списку” буде заборонена для трансляції.

Актриса Валентина Тализіна уже встигла прокоментувати цю ”заборону”.

— Мені наплювати на все це, на всю Україну, — заявила актриса російському виданню Pravda.ru. — А що мені робити? Нехай вони залишаться без комедії. Вони вже без багатьох фільмів залишилися. Ця Україна — паноптикум якийсь. (Від ред. - Паноптикум (від грец. pan — все і optikos — зоровий) — музей, колекція різноманітних надзвичайних предметів (наприклад, воскових фігур, химерних живих істот тощо). У переносному розумінні — щось, що нагадує таке зібрання, зборище чогось неймовірного, страшного).

І Рязанов, і Ахеджакова, як і виконавець головної ролі Андрій Мягков, фігурують у так званому “білому списку” українського Мінкульту. На підтримку України висловлювалась і головна героїня “Іронії долі” польська актриса Барбара Брильська.

Наразі у програмі телепередач каналу СТБ на поточний тиждень фільму “Іронія долі” немає. Натомість цей канал пропонує передачу “Все буде добре!”, телесеріал “Коли ми вдома”, та новорічний “Майстер-шеф”.

На інших популярних каналах показуватимуть і нові українські фільми, і класичні комедії радянської епохи.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Без "Іронії долі" - це не страшно. Страшно, що за 25 років не спромоглись зняти щось своє настільки ж геніальне. Тализіна, звичайно не права. Але вона про це мабуть не знає. Зазомбована Путінськими Геббельсами. Страшно, що половина населення грошей не має не те, що на ялинку, а на шматочок м'яса до новорічного столу. За півроку стали втричі бідніші і це триває далі... Важкий цей Новий рік.
  • Кірган Влад

    Та не дивіться ви взагалі цей гидотний зомбо-ящик!

    Він мозок вбиває, здатність мислити і творити!

    (перевірено!)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up