На святі у Непедівці зібрали майже 30 тисяч гривень і 20 доларів

На святі у Непедівці зібрали майже 30 тисяч гривень і 20 доларів
  • У вівторок, 1 жовтня у свято Покрови Пресвятої Богородиці та з нагоди відзначення Дня Захисників та Захисниць України у центрі Непедівки провели благодійний концерт та ярмарок на підтримку Збройним Силам України.
  • Опублікували фото з заходу

Як повідомляють на сторінці Глуховецької громади, спільно з Непедівським ліцеєм, Непедівським старостатом, працівниками культури, жителями та гостями зібрали 29 428 гривекнь+ 20 доларів, які передали ІГ «Майбутнє»

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв України та поклали квіти на Алею Пам'яті та Слави. На святі були присутні Воїни-Захисники — Вадим Чернишов та Віталій Підручний.

Відео дня

Учасники концертної програми: дитячий садочок «Барвінок», Ілона Анжуловська, Артур Корніюк, Злата Лукашук, Марина Білецька, вокальний квартет з с.Пузирки, жіночий вокальний ансамбль «Непедівський світанок» та ведучі свята — Лілія Шевчук і Вікторія Мазур.

— Щиро дякуємо усім за підтримку та допомогу! Разом ми сила! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям слава!


 

Додамо:

  • У понеділок, 30 вересня в Дубовомахаринецькій гімназії проходив благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ, де продавалися різноманітні смаколики з любов'ю приготовлені учнями та їхніми батьками.

Читайте:

Виставка військової техніки просто неба у Козятині: поділились фото

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up