На стадіоні “Локомотив” купалися в ополонці, їли кутю, печену картоплю і шашлики

На стадіоні “Локомотив” купалися в ополонці, їли кутю, печену картоплю і шашлики
Цього року свято Водохрещення в Козятині відзначали “з розмахом”. На стадіон прийшло близько півтисячі бажаючих взяти участь в обряді хрещення води і подивитися на купання в ополонці.

 

Для обігріву купальщиків в адміністративній будівлі обладнали кімнату з сухими рушниками та гарячим чаєм. На льоду чергували рятувальники, на березі — карета швидкої.

Відео дня

З появою благочинного району, настоятеля парафії святого Пророка Іллі отця Романа радниця мера Надія Якимова запросила присутніх провести Хресний хід.

 

Чоловікові, який розпочинав купання, присутній тут пан мер Пузир  вручив коровай. Загалом в ополонці скупались більше 20 людей. Деякі навіть поплавали.

 

Серед них було і троє представниць прекрасної статі.

Усе проходило цивілізовано і організовано. Україночки в гарних національних костюмах співали традиційних обрядових пісень.

Усім бажаючим пропонували зігрітися гарячим чаєм, печеною картоплею. Також безкоштовно роздавали кутю.

Місцеві підприємці пропонували придбати і шашлик і “до шашлика”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Рожук втратив звідки дме вітер То лице закрив .Сьорбав зноса під ноги То дупою /жопою/ до камери.Ти що не розумієш народ ху..ня головне картинка на камеру. Ато якось не культурно.

      Ну хто тебе із присутніх запяматав тоді.А камери РІА увіковічили.

    Анонім reply Анонім

    Хоча я, особисто , не отримую задоволення щодо спілкулкування з представниками "дружньої" до нас держави, проте цей комент вартий уваги власною об*єктивністю та 100відсотковою влучністю. Ну чим тут крити, коли людина зависла на рівні 90-х і вперто цим задоволена, а те депутатство, виглядає як черговий ЛОМБАРД десь на Алясці.

    Други діло пан Сашко, якого з тим короваєм було видно з другого Козятина, оце діло !!! Вчись, Вадік. Бачиш, хро сраку мочив, а хто на березі всі лаври згріб.

    Цікава річь, шановні земляки - часи старих пеньків пройшли як соплі, настав час таких молодих "видатних реформаторів", один з яких косить під досвідченного керівника, а другий під конкретного рішалу, ось так і живемо .... і будемо жити, доки не навчимось поважати самих себе.

    Зі святом нас усіх, нахай щастить та господь боронить
  • Владимир Комисаров

    Круто :)
  • Анонім

    Хоча я не відношусь до православної церкви але про Романа Масиру я лише хорошої думки.



    Звичайно, ці всі обряди ніякого відношення до Біблії не мають, але це їхня справа, нехай люди хоч так про Бога згадають.

    Анонім reply Анонім

    По біблії хороших людей не буває.Всі сволочі,всі до одного,Родитись треба з гори,а не від тата з мамою.

    Анонім reply Анонім

    Христианства бога почти не вспоминают, они все знают что Иисус месия а бог так старый завет вторичен .ВЕРУЮЩИХ СВЯЩЕННИКА НАЙТИ ПОЧТИ НЕ ВОЗМОЖНО. Масыра Роман,наставник местный бос и то в власть пошол, оттуда прямо истопником в пекло пойдьот,

      Две души уже погубил на строительстве церкви, может и остальных депутатов настрашит.

    Представляете влияет во лжи,а он им отпускаю грехи,грешите дальнейшем но с ворованым делилась сомной. И по карманам распихивает. Вот хохма жизненная
  • Анонім

    Хочеться верити ,Роман Масыра священник приведет паству на молитвенное виче в воскресенье.

      Хотя он и сам не ходит лиш изредка.Говорит что там сатанисты.

    А в депутатах ангелы.Пузырь интересно имеет ..веросповидання ..или нет ?

    Анонім reply Анонім

    А вот значки красные ,что они значат в правом углу,возле комментария!Как русский знак выглядят

    Анонім reply Анонім

    Це герб Вінницької області і означає, що дописувач має Вінницьку IP адресу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up