На благодійному концерті зібрали допомогу для воїнів ЗСУ

На благодійному концерті зібрали допомогу для воїнів ЗСУ

У селі Пляхова Глуховецької територіальної громади провели благодійну акцію на підтримку Збройних сил України. Організовувала захід філія центру культури та дозвілля села Пляхова. А пройшов він на площі біля місцевого будинку культури.

На концерт прийшли багато любителів вокалу та людей, які в захваті від стійкості та героїзмі наших воїнів і готові поділитися з воїнами останнім.

Щодо самого концерту, то він був організований силами філії центру культури та дозвілля села Пляхова та за участі артистів Глуховецького будинку культури.

Відео дня

Під час концерту було зібрано 3 тисячі 686 гривень. На зібрані кошти організатори акції мають придбати товари, необхідні для військовослужбовців та продуктові набори для них, які вони через волонтерів мають доставити воїнам ЗСУ.

В концертній програмі взяли участь ансамбль української пісні філії центру культури та дозвілля Пляхова співочий колектив «Відродження» з солісткою Тетяною Поліщук. Зразковий, аматорський колектив народного та бального танцю «Подільський вітерець» Глуховецької селищної рали. Народний аматорський жіночий гурт «Душі криниця» з солітками Людмилою Шимон та Анастасією Костюк. Ансамбль української пісні «Добряни» з солістами Юрієм Побережником. Окрасою благодійної акції був виступ вокального колективу «Берегині» з солістами-вокалісти — Юрієм Побережником, Людмилою Шимон, Анастасією Костюк та трубачем Іллею Баковецьким.

По завершенні концертної програми хтось з присутніх сказав: «Браво воїнам ЗСУ і нашим артистистам! Перемога буде за нами!» Вокалісти відповіли: «Слава Україні! і Слава нашим захисникам.»

Читайте також:

Самгородчан просять забрати бджоли — кропитимуть поля

Ліс – це власність народу, але дрова – альтернатива дорогому газу

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up