Господь вірний завжди, і це найкраща інвестиція!

Господь вірний завжди, і це найкраща інвестиція!
Бог — з нами, а з вами хто?

Молитовне віче, яке пройшло у неділю, розпочалося хвилиною мовчання — вшановували загиблих Небесної сотні. На зібранні проповідували слово Боже, та прославляли Господа в піснях.

Отець Роман Масира, настоятель УПЦКП, розповів, що брав участь у патріотичних заходах у суботу біля пам'ятника Грушевському та на площі Героїв Майдану. Невелика кількість патріотично налаштованих людей вшановувала Героїв Майдану. Проходив молебінь по Небесній сотні. Отець Роман нагадав, що ця революція відбулася не дарма, щоб ми могли змінити життя на краще і не варто втрачати віри та надії, бо навіть сліпий побачить, що це Божий промисел. Бог по своїй милості і благодаті відповідає на наші молитви, треба тільки це помічати. 

На зібрані побував наш журналіст-волонтер, який нещодавно повернувся з зони конфлікту. Він передав теплий і полум'яний привіт від наших земляків, які знаходиться зараз на передовій. По телефону, через мікрофон, воїн, позивний "Козак" з п.г.т. Глухівці, подякував усім присутнім у залі і розповів про їх проблеми і потреби. Наголосив, що необхідна гуманітарна допомога в зону АТО: "медикаменти, рукавички, термобілизна і теплі речі". Ситуація на передовій критична. Розповів про зимові важкі умови солдатської служби під градом куль і снарядів терористів, і якщо є “ад”, то він зараз тут. Запевнив усіх, що дух наших солдатів міцний, всі ідейні та патріотичні люди, які хочуть кращих людської умов життя для себе і дітей. 

Відео дня

Редактор "RIA-Козятин" Тетяна Лозінська розповіла, як люди чуттєво відгукнулися на збір гуманітарної допомоги нашим солдатам на передову в зоні АТО. В районі ПРБ біля кафе "Цесіс" на автобусній зупинці, і на вулиці Кондратського акція “Допоможи Армії” у минулу п’ятницю зібрала дуже багато благодійників. Вона подякувала всім за допомогу. З такими милосердними людьми завжди Бог.  
Усі проповіді присутніх отців та пастирів зводились до того, що Господь вірний завжди, і це найкраща інвестиція!
Наприкінці молитовного віче співали, в добрій традиції, релігійний гімн України “Боже, великий, єдиний, нам Україну храни”. 
Мы привыкли на милость твою уповать,
И покорность, и грех от себя отменять, 
Будет милость твоя—и мечты совершатся,
И прощенье греха, принесёт благодать.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up