«Draft» поїде в благодійний тур, щоб зібрати гроші на авто для ЗСУ

«Draft» поїде в благодійний тур, щоб зібрати гроші на авто для ЗСУ
  • У березні стартує благодійни тур козятинського гурту "Draft" 
  • Хлопці даватимуть концерти на підтримку наших захисників.
  • Розповідаємо, куди поїдуть і коли виступатимуть у Козятині.

Із перших місяців великої війни козятинський гурт «Draft» не лише тримає культурний фронт, а й активно волонтерить. Минулого року хлопці не раз виступали у столиці, Вінниці та рідному Козятині, збирали на своїх концертах гроші і спрямовували їх на потреби армії. А нещодавно музичний гурт долучився до фонду «Бойовий волонтер України» і тепер готується до благодійного туру містами нашої країни.

— На наших благодійних концертах, які ми грали до цього, нам вдалося зібрати більше ста тисяч гривень, — розповідає Сергій Гайдучок, лідер гурту «Draft». — І щоразу виникало питання — куди нам краще направити гроші. Саме через це нам підказали фонд BVU («Бойовий волонтер України — авт.»). Ми зустрілися з головою фонду Володимиром Буцієм і зрозуміли, що будемо робити одну добру справу. BVU — це команда завзятих побратимів, яка кожного дня робить усе для нашої перемоги. Вони надають ліки в прифронтові зони, доставляють машини, тепловізори, одяг, знаходять те, чого знайти неможливо. Все це і трохи більше робить щодня команда фонду. І так як ми музичний, творчий фронт фонду, ми починаємо благодійний тур містами України для збору коштів на транспорт для Збройних сил.

Благодійний тур стартує зовсім скоро — вже за два тижні. Перший концерт хлопці відіграють у Бердичеві. Туди «Draft» планує завітати 11 березня. Після цього гурт поїде до Хмельницького, де виступить у «Crab pub», 17 березня. Вийдуть на сцену хлопці і в рідному Козятині. Це буде у п’ятницю, 24 березня. А 26 березня «Draft» поїде до Вінниці і відіграє в «Royal Pub», де наші козятинчани неодноразово виступали минулого року.

Відео дня

— Не виключено, що міст буде ставати більше, — підсумовує Сергій Гайдучок. — Тому, що нас знають і звуть. Чекаємо всіх на наших благодійних концертах.

Свій внесок на авто для ЗСУ можна зробити не лише завітавши на виступ хлопців. Фонд «Бойовий волонтер України» відкрив рахунок для збору коштів. Переказ можна зробити за цим посиланням, або за номером картки 5375 4112 0370 4874 (Монобанк).

 

Читайте також:

«Eldmeris» — другий рок-гурт за всю історію Козятина, де співає дівчина

Пишуть музику і допомагають армії

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up