Викрили схему продажу автомобілів, ввезених як гуманітарну допомогу. Підозрілі — мешканці нашого району

Викрили схему продажу автомобілів, ввезених як гуманітарну допомогу. Підозрілі — мешканці нашого району
  • Прокуратура Вінницької області викрила схему продажу автомобілів, ввезених як гуманітарну допомогу, на майже 1 млн 522 тис. грн
  • Підозру повідомили жителям Хмільницького району. А саме, у вчиненні незаконного використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний разом з братом організували продаж транспортних засобів, ввезених на територію України як гуманітарну допомогу для потреб Збройних Сил України.

З цією метою підозрювані, використовуючи Інтернет платформи для продажу автомобілів «autoria.com» та «olx.ua», здійснювали пошук покупців та продавали їм автомобілі, отримуючи прибуток під виглядом сплати благодійних внесків на банківський рахунок Благодійного Фонду, який очолював один із  правопорушників, із цільовим призначенням «Благодійна допомога».

Відео дня

Загальна вартість вилучених автомобілів складає майже 1 млн 522 тис. грн.

Наразі слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого, погоджене прокурором, та до підозрюваних застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави 2 млн грн кожному.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, СБУ затримала агента воєнної розвідки рф, який наводив» російські ракети на енергетичні об’єкти Вінниччини 

Читайте також:

Минулої доби у пожежах загинуло 13 людей. Рятувальники нагадали правила пожежної безпеки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Миколайович

    ЛЮДИ ДОБРІ,ЯКІ МОЖУТЬ БУТИ ЗАСТАВИ,ВОНИ ВІДКУПЛЯТЬСЯ, ТІЛЬКИ ПІД ВАРТУ,АЛЕ ВСЕРІВНО ВІДКУПЛЯТЬСЯ,НУ НІЧОГО ПОВЕРНУТЬСЯ ХЛОПЦІ,А ТАМ ВСЕ В ЖИТТІ МОЖЕ СТАТИСЯ

keyboard_arrow_up