СБУ заблокувало торгівців метадоном

СБУ заблокувало торгівців метадоном

Співробітники вінницького УСБУ блокували в регіоні діяльність організованого етнічного угруповання наркоторгівців

Оперативники спецслужби встановили, що до складу групи входили місцеві жителі. Зловмисники виготовляли особливо небезпечний наркотичний засіб «метадон» для продажу. Готовий «товар» наркоділки збували на території регіону.

Правоохоронці затримали двох учасників угруповання після передачі майже ста доз метадону для реалізації.
Вирішується питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру в скоєнні злочину.

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності. 

Відео дня

Нагадаємо, кримінальну статистику

Шість людей убили, ще двоє змогли вижити

Що сталося в області за минулу добу?

Козятинського архітектора, який дозволяв незаконні МАФи, засудили на 5 років
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up