Погрожували револьвером і побили двох чоловіків у центрі села

Погрожували револьвером і побили двох чоловіків у центрі села
  • У нашому районі біля одного з магазинів четверо чоловіків побили двох людей, а потім втекли.
  • Правооохоронці знайшли зловмисників і затримали.
  • Що їм загрожує — розповідаємо у публікації.

Інцидент стався вихідними увечері в селі Мізяків Калинівської територіальної громади Хмільницького району. Двоє чоловіків, віком 31 та 42 роки, спілкувалися між собою, коли до них підійшли четверо молодиків. Вони покликали 31-річного чоловіка «на два слова», а тоді почали його гамселити. Побачивши, що його знайомого лупцюють, 42-річний чоловік кинувся допомогти, але його вдарили по голові пістолетом і теж почали бити. Після цього зловминики сіли в автівки і втекли. Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції у Вінницькій області.

Нападників затримали у селі Пеньківка Стрижавської територіальної громади. Ними виявилися мешканці Вінницького району. Двом 19, ще двом — 20 років..

Для затримання нападників було введено план «Перехват» та залучено усі необхідні сили поліції. Затримали зловмисників за годину після вчинення злочину у селі Пеньківка Стрижавської територіальної громади. Їх помістили до ізолятора тимчасового тримання. Револьвер, яким погрожували молодики, а також димову шашку тта телефон, які поліцейські занайши під час обшуку вилучили, а машини відправили на штраф-майданчик.

Відео дня

«За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Двом затриманим повідомлено про підозру за частиною 4 статті 296, їм загрожує до семи років позбавлення волі. Іншим фігурантам повідомлено про підозру за частиною 2 цієї ж статті. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Калинівське відділення Хмільницької окружної прокуратури. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Остаточна правова кваліфікація діям  зловмисників буде надана по завершенню досудового розслідування», — пишуть на сайті Національної поліції.

 

Читайте також:

Їхав п’яний на краденому авто: на посту у Махнівці зупинили 31-річного чоловіка

Сиділи в тюрмі і продавали неіснуючі дрова. Організував шахрайство козятинчанин

Під вартою залишили водія DAFа, що зіткнувся з «ВАЗом» під Бродецьким

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Моя Европа

    На війну в штрафбат ! Пора давно створювати штрафбати

keyboard_arrow_up