Перевозив до кордону чоловіків мобілізаційного віку. За одного — брав 6000 доларів

Перевозив до кордону чоловіків мобілізаційного віку. За одного  — брав 6000 доларів
  • Правоохоронці завадили 10-м особам мобілізаційного віку нелегально перетнути кордон. Водія, який перевозив чоловіків, затримали та повідомили про підозру.

На Вінниччині оперативники управління стратегічних розслідувань викрили незаконну протиправну схему. 22 липня поліцейські затримали водія та «туристів» у прикордонній зоні Одеської області.

Поліцейські встановили, що 40-річний чоловік за винагороду погодився перевезти до кордону чоловіків мобілізаційного віку. Підозрюваний мав доставити 10 чоловіків з Вінницької до Одеської області. Після цього військовозобов'язані повинні були нелегально перетнути державний кордон. Вартість послуги становила 6000 доларів з особи.

Відео дня

Перевізнику повідомили про підозру за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Читайте:

У нашому районі СБУ викрила подружжя, яке підтримувало росію

Дрони всю ніч атакували об’єкти інфраструктури. Була загроза і для Вінниччини

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up