На Козятинщині 34-річний чоловік помер в ДТП

На Козятинщині 34-річний чоловік помер в ДТП
  • Рятувальники витягували тіло за допомогою спецобладнання.

Смертельна аварія трапилася у понеділок, 29 листопада на трасі Кременець-Біла Церква. Автомобіль марки Renault втаранився в ЗІЛ. За попередньою інформацією рятувальників, водій іномарки перевищив швидкість, через що і сталося зіткнення. Про це повідомляють на сайті Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

За кермом Renault був 34-річний водій. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Козятина витягали із транспортного засобу тіло загиблого за допомогою спецобладнання.

"До проведення даних аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 5 чоловік особового складу та один спецавтомобіль", - йдеться у повідомлення Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

Відео дня

Читайте також:

На переходці біля депо 29-річному козятинчанину поїздом відрізало ногу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Читач90

    Прошу редакцію,впевнена, що мене підтримає більшість читачів, заблокувати коментарі читача 78 Це психічно неврівноважена особа ,яка пише лише гидоту Уявляю його коментар з цього приводу

    Читач00 reply Читач90

    Я думаю що редактору RIA, заради честі видання, повинно бути само собою зрозумілим, що потрібно видаляти образи таких моральних уродів, як читач78.

    Читач78 reply Читач00

    ахаха "редактор ріа" і "честь", ти точно псіхічеське

    Читач78 reply Читач90

    якщо ти уявляєш оцей коментар, то ти теж псіхічеська?
  • Читач78

    автобляді повинні страждати

    Читач00 reply Читач78

    Привіт бидлота тупорила, над загиблим зловтішаєшся ху#єсос мразотний. Коментб#яді такі потворні як ти повинні страждати.

    Читач78 reply Читач00

    а ти теж автоблядь? ну докатаєшся скоро, хуєсос, ригаю тобі в єбало

keyboard_arrow_up