Кримінальна хроніка

Кримінальна хроніка

У козятинчанок намагалися вирвати сумочки з рук

У козятинчанина з машини вкрали акумулятр. По “гарячих слідах” правоохоронці знайшли крадія. Ним виявився 19-річний мешканець Козятина.

Того ж дня, у мешканки села Козятин намагалися вирвати сумку з рук. У вчиненні злочину підозрюють 30-літнього жителя Махаринець.

26 січня

Відео дня

У Вернигородку сталася аварія. Водій автомобіля “Фольцваген” не вибрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. 54-річну пасажирку затиснуло в салоні автомобіля. Рятувальники “вирізали” жінку з автівки. У неї перелом ключиці.

27 січня

Уже на вулиці Валдаєвській намагалися вирвати з рук ще однієї жінки сумочку. Правоохоронці шукають злочинця.

Того ж дня дві жінки, які представились працівниками газконтори, зайшли до квартири однієї козятинчанки і вкрали гроші. Поліцейські шукають злочинниць.

У селі Козятин чоловік поскаржився, що шахрайським способом невідома особа забрала його гроші.

У Козятині на перехресті вулиць Незалежності та Куликівського, біля танка сталася аварія. Автомобіль ВАЗ збив 55-річного козятинчанина. Потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. З травмами його забрала карета швидкої допомоги.

Біля одного з кафе міста невідомий чоловік ударив по голові мешканця Панасівки. Злочинець украв гроші та документи потерпілого. Правоохоронці шукають грабіжника.

28 січня

На вулиці 8-й Гвардійській, біля вечірньої школи сталася аварія. Водій “Ланоса” не впорався з керуванням. Дорога була дуже слизька. У результаті зіткнувся з ГАЗом.

29 січня

У результаті бійки п’яних чоловіків, молодший (39 р.) вдарив приятеля (50 р.) рукою в голову. Від отриманих травм останній помер.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up