Козятин брутально занедбаний.Трагічний печальний

Козятин брутально занедбаний.Трагічний  печальний

 Трагічна доля українців в Козятині в умовах тоталітарної системи  занедбаності

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Вова Полічков

    Анонім,даруйте, але ви залишилися в болоті ностальгії!Яка колима?Які камери? Що іншого немає?

    Анонім reply Вова Полічков

    Ви певно, молода людина і не приділяєте уваги історії. Це зрозуміло. Президент Макрон в минулому році зауважив, що європейці багато забули, живучи у мирній Європі останні 70 років, що дві спустошливі війни прокотились по континенту на хвилях ненависті. Я би добавив і два тиранічних режими. Ностальгія, то є сумування. Я за "совком" зовсім не сумую, навпаки - проклинаю ті методи та ставлення до людей. Для мене всі, хто збурює ненависть та закликає до братоубивства стають поза межі людяності і ведуть до знищення мого народу. Ви можете бути незгодним з іншою думкою, але маєте поважати право на цей погляд. Хочете замінити громадську дискусію війною - шлях до руїни.
  • Вова Полічков

    Пан вусатий ви ще не написали статті, а вже зробили помилку. Якщо не подобається лексика та стиль , читайте вісник ,там суцільне благополуччя! Мовчання та обережність- найкращий  доказ того, що всі заслуговують такого життя  та влади! Залишайтеся в болоті ностальгії , а ти Лісовий пиши правду! Мазохістичну безпринципність  потрібно викорчовувати та ліквідовувати.

    Анонім reply Вова Полічков

    То є, все таки, різні речі: писати правду та кидатися лайном. Можна людей словом виховувати та дорогу до добробуту та миру вказувати, а можна і на Колиму - на перевиховання, або голодом морити та навчати своїй "совітьській правді", або ще "неправильних" у камерах спалити. І правди - різні, і методи.

    Вусатий Козятинець reply Вова Полічков

    Я не є журналістом і не претендую на таке звання. І як читач, житель міста та коментатор маю праву на помилку. Був би я журналістом - всі ваші питання були б обґрунтовані. До того ж я залишаю за собою право сам обирати, що мені читати. Далі, мені не потрібне ані суцільне благополуччя, ані суцільний негатив. Переконаний, Козятинці заслуговують на об'єктвне висвітлення подій та новин без використання нецензурної лексики та образ.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up