Земля, соцвиплати, BMW — аналізуємо декларацію секретаря міської ради

Земля, соцвиплати, BMW — аналізуємо декларацію секретаря міської ради
  • Після того, як Тетяну Єрмолаєву достроково відправили у відставку, обов’язки очільниці громади тепер виконуватиме секретар міської ради Ірина Репало.
  • Ми зазирнули в її декларацію. Що цікавого знайшли?

Відтепер обов’язки міського голови Козятинської громади виконує секретар міської ради Ірина Репало. Таке рішення прийняв депутатський корпус на сесії, що відбулася у понеділок, 14 жовтня.

Спершу трохи історії. Секретарем Ірину Репало призначили майже рік тому — 14 листопада 2023 року. До цього вона очолювала Управління земельних та майнових ресурсів Козятинської міської ради. Ще раніше, відповідно до інформації з декларацій, поданих впродовж 2015-2020 років, була заступником начальника Управління Держгеокадастру у Козятинському районі, а потім — начальником Відділу у Козятинському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області.

Тепер зазирнемо в декларацію Ірини Репало за 2023 рік. Почнемо з нерухомого майна. Ірині Репало належить земельна ділянка площею 20 000 квадратних метрів у Перемозі, яку вона здає в оренду сільськогосподарському підприємству «Нападівське». Вартість на дату набуття права, а це одинадцять років тому, становить 5 832 гривні. Це не єдина земля, якою володіє секретар ради. Їй також належить тисяча квадратних метрів у Козятині. Дата набуття права — кінець липня 2010 року.

Відео дня

Чоловікові Ірини Репало належить квартира площею 44,50 квадратних метра у Козятині, датою набуття права вказаний травень 1995 року. Також він володіє двома земельними ділянками у Журбинцях, площею по 20 000 квадратних метрів. Для однієї ділянки датою набуття права вказаний березень 2019-го, для іншої — червень того ж року. 

Є у подружжя і транспортний засіб. Чоловікові Ірини Репало належить автомобіль BMW X3, 2015 року випуску. Дата набуття права — лютий 2023 року. Вартість не вказана.

Крім того, чоловік секретаря ради є власником релігійної організації незалежної помісної церкви «Жатва» християн віри євангельської. Це храм, розташований неподалік від тунелю, на вулиці Куликівського. А також чоловік Ірини Репало володіє товариством з обмеженою відповідальністю «Сплендер». Як свідчить інформація з аналітичної системи «YouControl», цю фірму зареєстрували три роки тому. Основне, чим вона займається — допоміжна діяльність у сфері транспорту. Також компанія має вісім додаткових видів діяльності, зокрема, торгівля автомобілями та легковиками, інша поштова та кур'єрська діяльність, інші види страхування, крім страхування життя.

Тепер переходимо до фінансів. Минулого року Ірина Репало задекларувала 1 200 гривень виплат від Козятинської районної організації профспілки працівників державних установ України, 17 145 гривень від оренди землі, які виплатило сільськогосподарське підприємство «Нападівське», 500 гривень соціальних виплат від Управління соціальної політики та 291 408 гривень зарплати, яку отримала у виконкомі.

Чоловік задекларував 621 гривню неустойки від «Нової пошти» та 27 892 гривні соцвиплат, які отримав від Управління соціальної політики Козятинської міської ради. Від компанії, власником якої є чоловік Ірини Репало, доходів у декларації немає.

Тож минулого року подружжя Репало задекларували на двох 338 766 гривень доходу. Зауважимо, що в декларації вказана сума без вирахування податків. Натомість грошові активи у вигляді готівки або депозитів у банках у подружжя відсутні.

 

Читайте також:

Палети, грейдерування доріг і риба: ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Захар Беркут

    Сірий кардинал при власті...а далі буде???
  • ЗОЯ

    Брешеза доходи.вони.врази.більші
  • удача завжды

    скільки  людей зверталися до очільниці...репало  щодо  виділити земельну ділянку..для сільг..діяльн......два гек....та все було  марно....учасн..бойових дій..та ветеран  війни....зато у них  по декілька  земель..ділянок....про що це  все  говорить...

keyboard_arrow_up