Палети, грейдерування доріг і риба: ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради Козятина

Палети, грейдерування доріг і риба: ТОП-10 найдорожчих закупівель міської ради Козятина
  • Що замовляли управління та відділи міської ради в останній місяць літа, ми вже розповідали.
  • Тепер розкажемо, якою була десятка найдорожчих закупівель
  • І знову жодних цифр із шістьма нулями, бо найдорожчий договір вартує навіть менше 200 тисяч

Відкриває наш рейтинг Управління освіти та спорту. У серпні структура оголосила аукціон на закупівлю 7 тисяч кіловат електричної енергії. Торги були відкритими. Свою пропозицію подали чотири учасники: «Енера Вінниця», «Пром Електро Сервіс», «ГрінЛайтЕлектро» та «Ритейл Сервіс». Попри те, що найнижчу ціну запропонувала компанія «ГрінЛайтЕлектро», договір підписали із «Пром Електро Сервісом». Вартість угоди становить 56,2 тисячі гривень. Відповідно до договору, ціна за кіловат — 8 гривень 4 копійки. У додатках є заява-приєднання, відповідно до якої електрику замовили для закладу освіти в Іванківцях, що за адресою вулиця Шкільна, 21А. Інших об’єктів у документації не вказано.

Не лише електроенергією, а й паливом запасаються органи влади. Виконавчий комітет замовив п’ять тонн паливних брикетів. Договір уклали із «Вінницяоблпаливо», однак самої угоди у системі електронних закупівель «Prozorro» немає. Брикети коштуватимуть нашому бюджету 57,5 тисячі гривень. 

Схоже, наступного року в громаді візьмуться лагодити дахи шкіл. Управління житлово-комунального господарства замовило виготовлення проєктно-кошторисної документації на капремонт покрівлі харчоблоку ліцею №5. Угоду на 60 тисяч гривень підписали із науково-виробничим та впроваджувальним приватним підприємством «Топаз-2000».

Відео дня

У «Prozorro» вартість одна, в договорі інша

Нещодавно ми розповідали, що для однієї зі шкіл міста мають робити укриття, адже в липні замовляли проєктно-кошторисну документацію. А в серпні Управління житлово-комунального господарства замовило ще й інженерно-геодезичні вишукування для будівництва сховища. Угоду на 68,6 тисячі гривень підписали із Житомирською філією Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІПроектреконструкція». Хоча в самій угоді вказана значно більша сума — 106,1 тисячі гривень, адже відповідно до умов договору, мали провести не лише інженерно-геодезичні, а й інженерно-геологічні вишукування.

А ми знову повертаємося до теми дахів. Управління житлово-комунального господарства замовило проєктно-кошторисну документацію на капремонт покрівлі харчоблоку ліцею №7. Договір на 69,4 тисячі гривень уклали із Проектно-виробничим архітектурно-планувальним центром Козятинської міської ради.

Ремонт доріг влітку теж ніхто не відміняв, і хоча вулиці з твердим покриттям рихтувати вже перестали, грунтові дороги вирішили продовжити лагодити і в серпні. Управління житлово-комунального господарства замовило грейдерування вулиці Козацької (колишній провулок Кузнечний). Договір підписали із «Чистим містом». Відповідно до документів, поточний ремонт цього провулка коштуватиме нашому бюджету 71,6 тисячі гривень. За ці гроші до 1 вересня мали прогрейдерувати 500 квадратних метрів вулиці.

Грейдерували не лише Козацьку

У нашому рейтингу найдорожчих закупівель ніяк без продуктів харчування. Серпень не став виключенням. Управління освіти та спорту замовило 300 кілограмів філе хека для дитячих садочків Козятина. Договір на 76,6 тисячі гривень уклали із вінницьким підприємцем. Відповідно до угоди, кілограм риби коштуватиме 255 гривень 55 копійок.

А ми повільно підійшли до трійки лідерів і відкриває її грейдерування вулиці Шептицького, яке замовило Управління житлово-комунального господарства. Угоду підписали із «Чистим містом». Відповідно до умов договору, мали прогрейдерувати 600 квадратних метрів полотна до 1 вересня. Коштуватиме це 91,7 тисячі гривень.

На другому місці — роботи зі встановлення металевих конструкцій для розміщення банерів на Алеї Пам’яті, що на площі. Замовило їх Управління житлово-комунального господарства. Угоду підписали із «Чистим містом». Вартість договору — 93,1 тисячі гривень. Договір підписали 29 серпня, хоча самі конструкції встановили ще у липні, адже Алею Пам’яті відкрили на День міста.

Найдорожчою закупівлею серпня стала електроенергія. Управління житлово-комунального господарства замовило 24 701 кіловат. Договір на постачання уклали із «Пром Електро Сервісом». Відповідно до документів, вартість одного кіловату — 8 гривень. Згідно із заявою-приєднанням, яка міститься в додатках до договору, електроенергію замовили для приміщення, де розташовується Управління житлово-комунального господарства, гаража на Грушевського, 15 та двох свердловин. Загальна вартість угоди становить 197,6 тисячі гривень.

 

Читайте також:

Кондиціонер, гімнастичний інвентар, страховка: що замовляла міськрада Козятина в серпні

На ремонти та інфраструктуру: козятинські ОСББ отримали понад два з половиною мільйона гривень

Майже 130 тисяч жителів Вінниччини отримають субсидії та пільги

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up