Що замовляла міська рада в квітні

Що замовляла міська рада в квітні
Фото ілюстративне
  • Експертну оцінку автомобільних доріг замовляла міська рада минулого місяця.
  • А найдешевша закупівля квітня — розчинник, який придбали лише за 28 гривень.
  • Які товари і послуги купували управління та відділи міської ради за бюджетні кошти минулого місяця — розповідаємо у нашому огляді

Традиційно кожного місяця ми готуємо огляд закупівель управлінь та відділів Козятинської міської ради у системі електронних закупівель «Prozorro». У квітні найменше їх зробило управління соціальної політики — 14. Заправка картриджа лазерного принтера — такою була перша закупівля цієї структури. Заплатили за це 180 гривень. Також замовляли програмне забезпечення, комунальні послуги, матеріали для ремонту і квіти.

Управління житлово-комунального господарства минулого місяця теж першим замовило відновлення та заправку картриджів до лазерного принтера. Заплатили за це 960 гривень. Також замовляли технічний нагляд за виконанням робіт, демонтаж металевих конструкцій, миючі засоби, товари для авто, комунальні послуги, канцелярію, ремонтні роботи, пальне, послуги, пов’язані із засобами обліку, експертизу кошторисної частини проєктної документації. Загалом за місяць Управління житлово-комунального господарства провело 21 закупівлю. 

У виконкому їх було трохи менше — 20 закупівель. Перша закупівля місяця талони на тисячу літрів бензину А95. Відповідно до угоди, один літр пального вартує 51 гривню 90 копійок. Договір уклали із «Укрнафта-Постач». Коштувало це 51,9 тисячі гривень. Додамо, що за даними Prozorro, за бензин уже розрахувалися. Також виконком купував охоронні послуги, електронні цифрові ключі, комунальні послуги, сантехніку, ремонт техніки, інтернет, оцінку майна і навіть експертну оцінку автомобільних доріг.

Відео дня

Здивували кількістю

Зазвичай відділ культури — одна із структур, яка проводить закупівель найменше. Але квітень став виключенням. Минулого місяця відділ культури провів через систему «Prozorro» 64 закупівлі. Першими у квітні придбали лампи. Замовили шість лед-лампочок та стільки ж люмінесцентних. Угоду на 1 050 гривень уклали із козятинським підприємцем, однак самих документів у системі електронних закупівель немає, тому, скільки саме коштує лед-лампочка та люмінесцентна лампа — невідомо. Також замовляли техніку, господарські товари, предмети для ремонту, канцелярію, послуги з обслуговування програмного забезпечення, виготовлення технічної документації, комунальні послуги, продукцію для чищення, перезарядку вогнегасників.

Найбільше закупівель провело управління освіти та спорту — 78. Першими придбали  п’ять відер з віджимом і п’ять швабр. Коштувало це 1 450 гривень. Також замовляли продукти харчування, конструкційні матеріали, товари для ремонту і будівництва, шини, комп’ютерне обладнання, сантехніку, продукцію для чищення, офісне устаткування, меблі, матеріали для облаштування квітника і посуд.

Найдешевшу закупівлю провів відділ культури. Придбали розріджувач «Уайт-спіріт». І заплатили за нього 28 гривень. А про десятку найдорожчих розповімо у наступних публікаціях.

 

Читайте також:

Вийти на пенсію з відстрочкою: як збільшаться виплати за кожен рік роботи після 60 років

Виплата до 3100 гривень: які категорії козятинчан зможуть отримати допомогу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up