Робитимуть ямковий ремонт і ліквідують стихійні сміттєзвалища: огляд найдорожчих закупівель за жовтень

Робитимуть ямковий ремонт і ліквідують стихійні сміттєзвалища: огляд найдорожчих закупівель за жовтень
  • Зовсім скоро почнеться зима, а в Козятині вкотре за цей рік ремонтуватимуть дороги.
  • Це — одна із найдорожчих закупівель відділів та управлінь міської ради у системі «Prozorro» за жовтень.
  • Що ще замовляли минулого місяця — розповідаємо у нашій публікації

Кожного місяця ми робимо огляд найдорожчих закупівель різних управлінь та відділів Козятинської міської ради. У вересні найбільш дороговартісною угодою було косіння трави та видалення порослі. А які найдорожчі угоди жовтня?

Відкриває наш огляд закупівля виконавчого комітету міської ради. Виконком придбав три металопластикових вікна та одні двері. Угоду уклали із козятинським підприємцем. Вартість договору — 62 тисячі гривень.

Не за горами зима, опалювальний сезон вже почався, тож зовсім не дивно, що до нашого огляду потрапила закупівля, яка стосується палива. Управління освіти та спорту придбало 50 кубометрів дров для дитячого садочка №2. Угоду уклали із підприємцем із Житомирської області. Вартість договору — 70 тисяч гривень.

Відео дня

Додамо, що це не єдина закупівля, яка стосується опалювального сезону. Відділ культури уклав договір із підприємством «Козятинбуд» на постачання теплової енергії. Вартість угоди — 94,4 тисячі гривень. Однак самих документів у системі електронних закупівель немає.

Також управління освіти та спорту замовило у компанії «Нафтогаз трейдинг» 12,1 тисячі кубометрів газу для обігріву. Загальна вартість угоди — 200,3 тисячі гривень. І вона на другому місці серед найдорожчих. Один кубічний метр блакитного палива, відповідно до умов договору, коштуватиме 16,5 гривні. Зауважимо, що це закупівля до кінця поточного року.

Осінь цьогоріч виявилася теплою та сухою, тому у Козятині знову мали робити ямковий ремонт. Управління житлово-комунального господарства уклало угоду на поточний ремонт вулиці Грушевського. Договір підписали із житомирським підрядником. Відповідно до дефектного акту, загалом мали полагодити 75,6 квадратних метра дорожнього полотна. Роботи повинні були завершити до 31 жовтня. А коштувала ця процедура 72,1 тисячі гривень.

Лагодити мали не лише вулицю Грушевського. Вищезгадане управління ЖКГ замовило ще й поточний ремонт вулиці Зоряної. Цього разу угоду уклали із комунальним підприємством «Чисте місто», однак самих документів у системі електронних закупівель немає. Вартість договору становить 73,1 тисячі гривень.

Ремонтувати мали ще й вулицю Січових Стрільців. Угоду на 90,8 тисячі гривень підписали із тим самим підприємцем із Житомира, який мав робити латки на Грушевського. Відповідно до дефектного акту, ремонту підлягало 95,4 квадратних метра дорожнього полотна. Ці роботи теж мали завершити до 31 жовтня. Маємо питання до вас, наші читачі: ви вже бачили на вулицях дорожників та нові латки?

У громаді упорядковують місця поховань загиблих Героїв. Управління соціальної політики замовило у компанії з Житомирської області виготовлення та встановлення флагштоків біля місць поховань захисників, яких ми втратили на війні. Угода вартує 96 тисяч гривень. Стільки коштуватиме зробити, привезти та поставити 16 флагштоків. Додамо, що копії угоди в системі електронних закупівель немає.

А ми підійшли до найдорожчих закупівель жовтня. Відділ культури замовив поточний ремонт будинку культури у Флоріанівці. Угоду підписали із підприємцем зі Львівської області. Вартість договору — 180 тисяч гривень. Але копії самої угоди у системі електронних закупівель теж немає.

Найдорожча закупівля минулого місяця належить управлінню житлово-комунального господарства. Комунальному підприємству «Чисте місто» замовили ліквідацію стихійних сміттєзвалищ на території Козятинської громади. Коштуватиме це 240 тисяч гривень. Угода діє до кінця поточного року.

 

Читайте також:

На Вінниччині профінансували виплату субсидій та пільг за жовтень

До бюджету з початку року жителі регіону сплатили 22,4 млрд грн податкових платежів

Говорили про скандал у лікарні та грейдерування доріг: про позачергову 37 сесію

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олег Петров

    Танюха рулить, самі обрали тому не має на кого губи дути
  • Татьяна Войтко

    Но-но не обіжайте пані єрмолаєву. Вона 3 міліона на Херсонщину , які не дійшли до місця призначення "мабуть таможня не пропустила"😂😭

    Геннадий Ткачук reply Татьяна Войтко

    Татьяна Войтко не дійшли ?
  • Геннадий Ткачук

    Ну що ж ,траву за 1 мл .гр.по косили ,бурʼянів в місті віртуально не має ?Тепер ті ж косачі дороги будуть на зиму ремонтувати ,тобто робітники КП»Чисте місто « які отримують мінімальну заробітну плату ,а от їх керівництво зарплату має кращу за воїнів ЗСУ .Не вірите ?То панове журналісти перевірте ,якщо не прав ,то я неодмінно вибачусь ,але я так рідко в питаннях щодо нашого ТГ  зараз  помиляюсь ..Головне на 200 процентів премії зверніть увагу

    Тетяна Костюк-Канєвська reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук
    Після Вашого дОпису згадала совковий анекдот , в якому батько - керівник передав управлінську діяльність   своєму синочку . А той , показав свою старанність і перше , що зробив -- ліквідував велику яму , яка багато років , при керівництва батька , нікуди  не дівАлась.
    Як відреагував батько , думаю , знають всі ....😏
    Абсолютно впевнена -- у нас в місті таж сама ситуація .💯
  • Таисия Думанец Завадівська

    Кінець року поточне відмивання грошей...

keyboard_arrow_up