Ремонти кондиціонерів, принтерів і не тільки — що замовляла міська рада в травні

Ремонти кондиціонерів, принтерів і не тільки — що замовляла міська рада в травні
Фото ілюстративне
  • Травень виявився на диво економним — управління та відділи міської ради провели у системі «Prozorro» 142 закупівлі.

  • Які товари, послуги та роботи замовляла Козятинська міська рада останнього місяця весни — читайте у нашому традиційному огляді

Щомісяця ми готуємо огляд закупівель управлінь та відділів Козятинської міської ради у системі публічних закупівель «Prozorro». Традиційно найбільш їх в Управління освіти та спорту. Травень не став виключенням — структура провела 51 закупівлю. Зокрема, за 4 135 гривень придбали п’ять тонн щебеню. Це перша закупівля травня. Заплатили за нього. Договір підписали із «Вінницяоблпаливо». Також Управління освіти та спорту замовляло продукти харчування, програмне забезпечення, канцелярію, техніку, проект землеустрою, обслуговування і ремонт офісної техніки, утилізацію сміття, коткування території стадіону, товари для ремонту і будівництва, шини для транспортних засобів, сантехнічні товари, продукцію для чищення.

Управління житлово-комунального господарства провело за минулий місяць 36 закупівель. Структура замовляла поточні ремонти доріг та технічний нагляд за ними, вимірювальну апаратуру, підготовку кадрів з питань публічних закупівель, товари для ремонту, канцелярію, експертизу проектно-кошторисної документації. А про першу закупівлю травня розповімо трохи згодом, позаяк вона потрапила до нашого рейтингу найдорожчих.

Натомість про першу закупівлю відділу культури у травні готові розповісти вам просто зараз. Структура придбала два банера. Угоду на 1 900 гривень уклали із підприємцем із Вінниці. Також відділ культури замовляв земляні роботи, товари для ремонту, підготовку кадрів з питань публічних закупівель, ремонт оргтехніки, Прапор, проведення медичних оглядів, виготовлення технічної документації, сувеніри, техніку, сантехнічне обладнання і полотна.

Відео дня

Перша закупівля виконавчого комітету в минулому місяці — ремонт принтера. Це коштувало бюджету нашої громади 4 300 гривень. Угоду підписали із вінницьким підприємцем. Також виконком замовляв ремонт іншої техніки, обслуговування транспортного засобу, експертну оцінку нежитлових будівель у Козятині, Флоріанівці, Махаринцях, Рубанці та Пиковці, електронні цифрові ключі та пов'язані з цим послуги, розміщення інформаційної продукції, заміну електролічильника.

Найменше закупівель за Управлінням соціальної політики — лише 6. Перша закупівля травня — обслуговування чотирьох кондиціонерів. Послугу замовили козятинському підприємству за 3 200 гривень. Решта п’ять закупівель — організація поховань загиблих на війні Героїв.

Найдешевша закупівля травня належить Управлінню освіти та спорту. Замовили пляшку розчинника. Заплатили за це всього 66 гривень. А про десятку найдорожчих розповімо згодом.

 

Читайте також:

У Пиковецькому окрузі обвалилася бокова стіна сільського будинку культури

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up