Ремонт доріг, продукти і двері — найдорожчі закупівлі міської ради в квітні

Ремонт доріг, продукти і двері — найдорожчі закупівлі міської ради в квітні
  • Якою була найдешевша закупівля минулого місяця — ми же розповідали.
  • Тепер розкажемо про найдорожчі угоди, які укладали управління та відділи Козятинської міської ради через систему електронних закупівель «Prozorro» у квітні

Останнє місце за виконавчим комітетом. Структура замовила монтаж та налагодження систем протипожежного захисту. Коштуватиме це 52 628,60 гривні. Угоду підписали із Управлінням поліції охорони Вінницької області.

У нашому огляді ми вже згадували про бензин і далі знову піде мова про пальне, тому що Управління житлово-комунального господарства замовило талони на 1020 літрів бензину А-95. Угоду підписали із компанією «Пронафтосервіс». Згідно з документами, літр пального коштуватиме 52 гривні. Загальна вартість бензину — 53 040 гривень.

Відділ культури замовив у квітні четверо металопластикових дверей. Вартість угоди становить 67 188 гривень, однак самих документів у системі електронних закупівель немає, тому, скільки вартують одні двері — нам невідомо.

Відео дня

А ось Управління освіти та спорту минулого місяця замовляло чимало продуктів харчування для дитячих садочків. І саме ці закупівлі увійшли до списку найдорожчих. Структура придбала 300 кілограмів цибулі, огірків, моркви та бананів, 150 кілограмів апельсинів, 400 кілограмів капусти і 200 кілограмів яблук. У торгах брали участь два учасники. Договір на 78 957,50 гривні підписали із вінницьким підприємцем, хоча пропозицію подавала компанія, з якою Управління освіти та спорту співпрацювало раніше — «Країна вільних». Відповідно до договору, кілограм огірків коштує 100 гривень 80 копійок, бананів — 71 гривня 61 копійка, апельсинів — 59,31 гривні, моркви — 13,23 гривні, капусти — 13,83 гривні, яблук — 18,28, цибулі — 17,27 гривні.

Замовляло Управління освіти та спорту молочні продукти. Зокрема, придбали для дитячих садків 4,5 тонни молока. У торгах брали участь чотири учасники. Угоду на 135 тисяч гривень підписали із «Хмельницькою маслосирбазою». Відповідно до договору, кілограм молока коштує 30 гривень.

Купила структура також тонну питного йогурту без наповнювача та 700 кілограмів сметани. У торгах брали участь три учасники. Угоду на 149 910 гривень Управління освіти та спорту підписало із компанією «Радивилівмолоко». Відповідно до договору, кілограм йогурту коштуватиме 62,64 гривні, кілограм сметани — 102,3 гривні.

Купували не лише молочні продукти, а й м’ясо. Дві тонни замороженого курячого філе замовило Управління освіти та спорту минулого місяця. У торгах брали участь три учасники. Угоду на 306 тисяч гривень підписали із компанією «Країна вільних». Відповідно до документів, кілограм філе коштує 153 гривні.

Найдорожчі — дороги

А ми дійшли до трійки найдорожчих угод. І всі вони стосуються ямкового ремонту, який, нагадаємо, стартував у Козятині минулого тижня. Почнемо з вулиці, яку поки ще не бралися ремонтувати — Грушевського. У квітні Управління житлово-комунального господарства оголосило тендер. У торгах брали участь дві компанії. Договір підписали із «Ак-Інвестбуд». Відповідно до дефектного акту, мають відремонтувати 295 квадратних метрів дорожнього полотна. Латки будуть різного розміру. Коштуватиме це 455 226,34 гривні.

На вулиці Степана Бандери ремонт уже завершили. У тендері, який оголосило Управління житлово-комунального господарства, також брали участь дві компанії. І знову договір підписали із «Ак-інвестбуд». Відповідно до документів, на вулиці Степана Бандери повинні були відремонтувати 330 квадратних метрів асфальту. Вартість угоди становить 514 798,14 гривні.

Найдорожче нашому бюджету коштуватиме ямковий ремонт центральної вулиці — 562 560,79 гривні. У торгах брали участь два учасники і знову Управління житлово-комунального господарства уклало угоду із «Ак-інвестбуд». Відповідно до документів, мають залатати 350 квадратних метрів асфальту.

 

Читайте також:

Вийти на пенсію з відстрочкою: як збільшаться виплати за кожен рік роботи після 60 років

Виплата до 3100 гривень: які категорії козятинчан зможуть отримати допомогу

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина

    Це пиздець якщо чесно!

keyboard_arrow_up