Кондиціонер, гімнастичний інвентар, страховка: що замовляла міськрада Козятина в серпні

Кондиціонер, гімнастичний інвентар, страховка: що замовляла міськрада Козятина в серпні
Фото ілюстративне
  • У липні міська рада проводила закупівлі на чималі суми, натомість серпень видався фінансово значно скромніший.
  • Найдешевша закупівля останнього місяця літа вартує всього 16 гривень і купували цього разу навіть медичні кушетки.
  • Що замовляли управління та відділи Козятинської міської ради у серпні — розповідаємо у нашому традиційному огляді

Ми підбили фінансові підсумки серпня і вже готові поділитися з вами оглядом закупівель управлінь та відділів Козятинської міської ради у системі «Prozorro». Найменше угод уклало Управління соціальної політики — лише три закупівлі. Перша закупівля серпня — послуги з організації поховання Богдана Сікори, Героя, який загинув на війні. Замовили послуги за 15 тисяч гривень підприємцю, котрий зареєстрований у Медведівці. Також купували лампадки і замовляли послуги кваліфікаційного електронного підпису.

Натомість найбільше угод уклало Управління освіти та спорту — цілих 176. Перша закупівля минулого місяця — кріпильні деталі. У перший день серпня Управління освіти та спорту придбало 300 пресшайб, 1270 саморізів та 20 анкерів у козятинської підприємиці. Заплатили за це все 743 гривні і 20 копійок.

Також у серпні структура замовляла продукти харчування, канцелярію, ремонт і техобслуговування мототранспортних засобів і системи центрального опалення, мастило, медогляд, конструкції та запчастини до авто, комп'ютерне обладнання, товари для будівництва і ремонту, сантехніку, електричні інструменти, знаряддя, меблі, комунальні послуги, світильники, послуги з перевезення сміття, страхування транспортних засобів, побутову техніку, продукцію для чищення, предмети гігієни, оргтехніку, сувенірну продукцію, іграшки, гімнастичний інвентар, книги, технічне обслуговування і ремонт офісної техніки, хімікати і знаряддя, і навіть медичні ширми та кушетки.

Відео дня

Виконавчий комітет останнього місяця літа уклав 24 угоди. Першими структура придбала два прапори України в перший день серпня у Бердичівської підприємиці. Заплатили за стяги 1 160 гривень. Також замовляли кондиціонер та його монтаж, послуги, пов’язані з програмним забезпеченням, встановлення електролічильника, канцелярію, грамоти, страхові послуги, технічне обслуговування автомобіля, продукцію для чищення та гігієнічні товари, розробку документації, послуги електронного кваліфікаційного підпису.

Відділ культури першим у серпні замовив 25 кілограмів клею для плитки. Його придбали у місцевого підприємця за 160 гривень. Також замовляли пряники та іншу сувенірну продукцію, канцелярію, електроніку, вивіз сміття, аранжування музичних творів та озвучення концертних програм, сантехнічні товари та оргтехніку. Загалом за місяць відділ культури провів 16 закупівель.

Натомість за Управлінням житлово-комунального господарства минулого місяця 21 закупівля. Першою став технічний нагляд за будівництвом мережі вуличного освітлення у Флоріанівці. Заплатили за це 24,9 тисячі гривень. Також замовляли проведення робіт, експертизу і виготовлення документів, канцелярію, оливу моторну, технічну інвентаризацію, комунальні послуги, поточний ремонт доріг.

Найдешевша закупівля серпня вартує лише 16 гривень. Стільки заплатили за ізострічку, яку придбало Управління освіти та спорту у місцевої підприємиці. Якими були десять найдорожчих закупівель серпня, розповімо у наших наступних публікаціях.

 

Читайте також:

На ремонти та інфраструктуру: козятинські ОСББ отримали понад два з половиною мільйона гривень

Майже 130 тисяч жителів Вінниччини отримають субсидії та пільги

Програма «Національний кешбек»: за покупки українських товарів повертають 10%

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Даша

    Ці дибіли тільки кофе пʼють і курять

    Один плюс всі дибіли в одному закладі ( ну майже всі )

keyboard_arrow_up