Не кидайте гроші на вітер

Не кидайте гроші на вітер

Феєрверк для сепарів зробить Українська армія

У соцмережі Фейсбук набирає популярності заклик: “Українець! Плануєш купувати салют до Нового року? Передай ці кошти волонтерам! Нехай армія зробить феєрверк сепарам”.

Ця акція набирає обертів, тому що в зимовий період найбільше нашим захисникам потрібна допомога. Замість того, щоб витрачати тисячі гривень на петарди і салюти, пропонується придбати на ці гроші речі, які необхідні військовим на війні з Росією на сході України. Жмеринські учасники бойових дій вже приєдналися до цієї акції.

Не чудить самі, забезпечте ЗСУ можливістю почудити з сепарами-ворогами Української нації, підготувати “салюти”

Відео дня

У свою чергу, приносьте до редакції газети “RIA-Козятин” речі, які допоможуть військовим протриматися у холодну пору року та прискорити перемогу. Їм стануть в нагоді теплі і високі військові шкарпетки, зимове взуття, цвяхи, свічки, сірники, протипростудні ліки, засоби гігієни.

Запрошуємо усіх небайдужих приєднатися до цієї акції!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up