Найдорожчі закупівлі міської ради в січні

Найдорожчі закупівлі міської ради в січні
Для дитячого садочка №4, а також Центру дитячої та юнацької творчості замовили постачання тепла майже на мільйон гривень. Це найдорожча закупівля січня
  • Найдешевша закупівля першого місяця Нового року вартує 6 гривень.
  • Саме за стільки Управління освіти та спорту замовило чотири цвяхи-саморізи.
  • А які були найдорожчі закупівлі міської ради минулого місяця — розкажемо у публікації

Що замовляли управління та відділи Козятинської міської ради у січні, ми вже розповідали. А тепер розкажемо про десятку найдорожчих закупівель минулого місяця. Управління освіти та спорту уклало з Хмільницькими електромережами договір на розподіл електрики. Вартість угоди становить 118,8 тисячі гривень.

Замовляло розподіл електроенергії й Управління житлово-комунального господарства. Договір із тими ж Хмільницькими електромережами відписали на 158,7 тисячі гривень.

Ще дорожче вартували закупівлі опалення. Управління соціальної політики замовило «Вінницяоблтеплоенерго» 57,5 гігакалорій теплової енергії, яку мають подавати до будівлі цього управління. Загальна вартість договору — 240 тисяч. Відповідно до угоди, для бюджетних установ одна гігакалорія коштуватиме 4 169,82 гривні.

Відео дня

Так само на постачання тепла із «Вінницяоблтеплоенерго» підписало договір Управління освіти та спорту. Однак тариф вказаний зовсім інший — 3 798,28 гривні для бюджетних установ за одну гігакалорію. Договір спершу уклали на 333,5 тисячі гривень і замовили 80 гігакалорій тепла, але потім додатковою угодою зменшили обсяг споживання на 1 гігакалорію протягом першого кварталу, тож і вартість угоди зменшилася.

Замовляв постачання тепла також виконком. Договір підписали із «Чистим містом». Загальна вартість угоди — 326,2 тисячі гривень. Комунальному підприємству  замовили 80 гігакалорій за тарифом 4 078,6 гривні за одну гігакалорію.

Замовляли у січні також продукти харчування. Управління освіти та спорту оголосило тендер на постачання 1850 кілограмів філе хека для дитячих садочків. У торгах брали участь три учасники. Найнижчу ціну запропонувала підприємиця з Житомира, тож саме із нею уклали договір. Вартість угоди 451,1 тисячі гривень. Відповідно до договору, кілограм філе риби коштує 243 гривні 84 копійки.

Також управління освіти та спорту придбало талони на пальне для закупівлі 5 тисяч літрів дизелю і 4,5 тисячі літрів бензину А-95. У торгах брали участь три учасники. Найнижчу ціну запропонувало «Окко-Сервіс». Попри те, що аукціон проходив ще у грудні, договір із цією компанією уклали аж у січні, тому ця закупівля увійшла до нашого січневого рейтингу. Відповідно до умов угоди, літр бензину та дизпалива коштує однаково — 52 гривні 50 копійок. Загалом вартість угоди становить 498,7 тисячі гривень. Додамо, що згідно з інформацією із системи електронних закупівель «Prozorro», управління освіти та спорту за договором вже розрахувалося. 

І знову в нашому огляді закупівля теплової енергії, яку провело управління соціальної політики. Ще одну угоду на теплопостачання структура підписала із «Козятинбуд». Замовили 123,4 гігакалорії. Вартість угоди — 554,9 тисячі гривень. Відповідно до договору, одна гігакалорія коштує 4 496 гривень 5 копійок.

Також управління соціальної політики замовило 79 тисяч кіловат електрики. Угоду на 710 тисяч гривень підписали із компанією «Енера Вінниця». Виходить, що один кіловат коштуватиме орієнтовно 8,98 гривні.

Найдорожча закупівля січня за управлінням освіти та спорту. Структура замовила у «Козятинбуд» 220 гігакалорій тепла для дитячого садочка №4 та будівлі Центру дитячої та юнацької творчості. Відповідно до договору, тариф на постачання становить 4 496 гривень 5 копійок. Загальна вартість угоди — 989,1 тисячі гривень.

 

Читайте також:

Що замовляла міська рада в перший місяць року

Нацбанк назвав найпопулярнішу банкноту та скільки готівки в українців

Настав день виплати заробітної плати, а грошей немає: що робити

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up