Що замовляла міська рада в перший місяць року

Що замовляла міська рада в перший місяць року
Фото ілюстративне
  • Традиційно кожного місяця ми готуємо огляд найдорожчих закупівель управлінь та відділів Козятинської міської ради у «Prozorro», та цього разу вирішили трохи змінити формат і розповісти, які товари та послуги замовляли протягом минулого місяця
  • За що заплатили всього шість гривень і що купували минулого місяця окрім комуналки

Попри те, що бюджет Козятинської громади на 2024 рік затвердили лише в другій половині січня, відділи та управління міської ради почали проводити закупівлі через систему електронних закупівель «Prozorro» ще з перших днів місяця.

Питна вода — перша закупівля виконавчого комітету у Новому році. Два десятки балонів питної бутильованої води замовили за 1 380 гривень. Виходить, що один балон коштує 69 гривень. Однак скільки літрів у тому балоні невідомо, як і вартість одного літру води, тому що копії укладеного договору у системі електронних закупівель немає. Загалом виконком провів за січень 35 закупівель. Окрім води, замовляли також канцелярію, комунальні послуги та послуги зв’язку, ремонт і налагодження техніки, сплату членських внесків до Асоціації міст України, охорону майна, встановлення і налагодження системи відеоспостереження.

Перша закупівля відділу культури в Новому році — розподіл природного газу. Угоду підписали на 2 тисячі гривень. Загалом за січень відділ культури провів лише сім закупівель. Окрім комунальних, замовляли електронні комунікаційні послуги та матеріали для будівництва.

Відео дня

Управління соціальної політики першим у Новому році замовило доступ до інтернету. Відповідно до умов договору, щомісяця це коштуватиме приблизно 360 гривень (без ПДВ). Таку цифру ми отримали, поділивши планову річну суму платежів на 12. Також Управління соцполітики замовляло комунальні послуги і послуги з охорони об’єктів. Загалом за січень провели 11 закупівель.

Найменше закупівель за Управлінням житлово-комунального господарства — всього шість. Перша закупівля січня — USB-ключ, який використовують у бюджетних установах для електронного документообігу. Його вартість, згідно угоди — 1 380 гривень. Також управління ЖКГ замовляло доступ до інтернету, комунальні послуги, канцелярію, програмне забезпечення та електронні цифрові ключі.

Натомість найбільше закупівель в січні за Управлінням освіти та спорту — 89. Укладених договорів дещо більше, тому що деякі закупівлі проводили у грудні, а угоди підписали вже у січні. Замовляло управління освіти та спорту здебільшого матеріали для будівництва та ремонту, а також канцелярію, пальне, продукти харчування, доступ до інтернету та комунальні послуги.

До речі, саме Управлінню освіти та спорту належить найдешевша закупівля січня. Це — чотири цвяхи-саморізи, які коштували всього 6 гривень. А про найдорожчі закупівлі січня розповімо у наших наступних публікаціях.

 

Читайте також:

В Україні створять унікальний шрифт для ділової документації

Нацбанк назвав найпопулярнішу банкноту та скільки готівки в українців

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up