Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня

Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня
  • На календарі вже 19 березня, але погода за вікном зовсім не весняна.
  • Вночі місто почало засипати снігом.
  • Що відбувається на вулицях зараз — дивіться наші фото

Вранці у понеділок, 18 березня ще трималася весняна погода, та ближче до вечора небо затягнуло сильними хмарами і ситало відчутно холодно. Тож зовсім не дивно, що вранці 19 березня козятинчани побачили за вікном сніг.

Близько 6 години ранку снігопад був доволі інтенсивний. Ближче до 9-ої опади почали потроху вщухати. Ми прогулялися вулицями центру, щоб побачити, яка там ситуація і чи попрацювали комунальники, чи все таки під ногами каша.

У сквері біля пам’ятника Грушевському ніхто нічого не розчищав. Зате на тротуарі головної вулиці міста комунальники попрацювали — видно стежку від лопати.

А це вулиця Січових Стрільців. Дерева, кущі та лінії електропередач засипало снігом. Періодично він сипеться з дротів та гілок додолу. На проїжджій частині каша. Таке ми побачили опів на десяту ранку.

Ще більша каша біля колишнього «Каштана» на вулиці Винниченка. Зате вузесенький тротуар розчистили.

А так о дев’ятій ранку виглядала площа. Люди, які прямували у своїх справах, протоптали собі стежки самі.

У сквері доріжки розчистили, але не всюди. Не витримавши ваги снігу, туї, що ростуть в парку, похилилися додолу.

Додамо, що станом на 10:45 опади почали вщухати і позаяк морозу немає, сніг розтане і перетвориться на калюжі. Тож обережно ходіть вулицями, коли повз проїжджатиме машина.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Гуменюк

    Останій подих сніжного задоволення ,яке кожна людина сприймає по своєму.Сьогодні ідучи на роботу в 12.00я стала свідком як жіночка насолоджувалася в сквері сніжною ковдрою ,я її позавидувала що вона по дитячому  не звертаючи уваги виконувала своє оздоровлення,Божого вам благословіння,енергії і бути позитивною все життя,просто бути самою собою попри всі негаразди які на  оточують.
  • Владислав Кірган

    Буває. Це ще сніг маленький, колись 22 березня випав величезний.

keyboard_arrow_up