Невідома автівка, супер туалет та бур’яни в центрі міста

Невідома автівка, супер туалет та бур’яни в центрі міста
  • Козятин у фото. Періодично ми об’їжджаємо наше місто і його
  • околиці в пошуках цікавих фото. Цього разу під приціл камер потрапили робота «Міцного тилу», обрізка дерев на вулицях міста,
  • Алея Слави та згарище

Це фото ми зробили у центрі міста недалеко від маленького базарчика. Пані Валентина мало не за руку повела нас до високих бур’янів. 

— Тут у бур’янах в центрі міста люди туалет зробили. В туалет, що на ринку, не йдуть, тому що він платний, бур’яни трохи скосили, але недостатньо, — каже жінка. —  Напишіть, нехай повністю скосять бур’яни, то в туалет люди під вікна супермаркету не підуть.

Відео дня

А нам згадався туалет у церкві Вернигородка. Коли президія ради ветеранів знайомилися, чим живе Вернигородок, побували на території місцевого храму. Там звернули увагу на туалет. Що тут скажеш, коли господар добрий, то в усьому порядок.

Жителі вулиці Артура Венжика дещо здивували своїм зверненням:

— Незнайомий чоловік в червоній куртці, в червоній тенісці, у червоних кедах з червоним рюкзаком ставить на декілька днів автівку червоного кольору у дворі нашого будинку і ніхто не знає, що то за чоловік. 

— Так зверніться до поліції, — порадили стривоженим людям.

— До вас надійніше, — почули ми у відповідь. У кожного своя думка про поліцію, а ми звернулися на 102 і на місце стоянки червоної автівки виїхали співробітники патрульної служби, які й встановили особу загадкового водія.


Нас повідомили, що на вулиці Пилипа Орлика варварськи обрізають гілки дерев і обрізають не зверху біля дротів, а чомусь знизу.

Ми запитали про це працівників комунальної служби. «Таке розпорядження, гілки каштанів опустилися дуже низько і вони заважають нормальному проїзду навіть легкового транспорту», — сказали вони.

З цього приводу ми зробили невеличке опитування серед мешканців нашого міста. Більшість висловилась, що така розчистка потрібна, тільки для таких операцій, щоб не травмувати дерева до шокового стану, передбачений час — пізня осінь чи рання весна, коли дерева перебувають у «сплячці».


Багато було нарікань, що Алею Пам’яті і Слави облаштували в не зовсім зручному місці. Війна рано чи пізно завершиться і всі ми повернемося до звичного життя. Будуть святкові заходи і де їх святкувати — запитували і відповідали на свої запитання мешканці міста.

Родини загиблих Героїв також запитують: а де ж було її облаштовувати? Добре, що зробили це.


Скільки МНСники не повідомляють, що через спеку у нашому регіоні виникла пожежно-небезпечна ситуація, не всі до цього дослухалися. На масиві Європейський хтось підпалив суху траву. Як результат — екології нанесені збитки.

Порадувала і не порадувала Ініціативна група «Міцний тил». Їм вдалося відправити передачу на Курський напрямок. А от з м’ясом у «Міцного тилу» кепські справи. Вся надія на підприємців Козятинщини. 

— Не буде м’яса — перейдем на пряники, але допомогу нашим захисникам ми не припинимо, — кажуть волонтери. —  Була скрута з м’ясом, але ще ні разу завдяки чуйним людям ми не припиняли роботу. Надіємося, що і цього разу допомога прийде.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up