Відновили переходку біля другого мосту

Відновили переходку біля другого мосту
  • Наприкінці літа демонтували два пішохідних переходи через залізницю.
  • Один із них вже поставили назад

За декілька днів до початку вересня у Козятині, який вздовж і впоперек поперезаний залізницею, стало на дві переходки менше. Демонтували пішохідний перехід біля другого мосту, яким ходили на ПРБ, і за магазином «Валентина», яким користувалися мешканці посьолку. 

Найбільше козятинчан зачепив демонтаж переходки за другим мостом. Попри те, що він, як і решта переходів, службовий, ним користувалися не лише залізничники, а й звичайні мешканці міста, щоб перейти з вокзалу на ПРБ і назад. Пішохідним мостом більше користуватися не стали. Замість того, аби підніматися на міст, люди почали ходити прямісінько по коліях, навіть із тачками.

Коли ми зверталися за коментарем до начальника Козятинської дирекції залізничних перевезень Василя Буцероги, він пояснив, що цей перехід через залізницю демонтували тому, що він потребував ремонту. І запевнив нас, що переходку біля другого мосту будуть відновлювати.

Відео дня

Днями журналісти нашого видання були на вокзалі і помітили, що переходку, яка вела на ПРБ, повернули назад. Там встановили бетонні плити.

І тепер нею, як і раніше, користуються не лише залізничники, а й звичайні мешканці міста. Тож нагадуємо нашим читачам, що залізниця — це зона особливої небезпеки. А тому, аби уникнути травмувань при переході через залізницю, необхідно суворо дотримуватися правил дорожнього руху.

 

Читайте також:

Через Козятин курсуватиме швидкісний «Тарпан» сполученням «Київ — Тернопіль». Графік руху

Укрзалізниця запускає новий маршрут до Будапешта та Відня

Відсьогодні 8 поїздів виходять в рейси з жіночими купе. Два з них зупиняються в Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • удача завжды

    все к лучшему...все к лучшему......поверь.....

keyboard_arrow_up