У перспективі будемо мати ставок у центрі міста

У перспективі будемо мати ставок у центрі міста

Газета “RIA-Козятин” неодноразово писала про стан дорожнього покриття на вулиці Грушевського біля суду. До численних ям та нерівностей дороги після навіть слабенького дощу додається ще й величезна калюжа.

Тягнеться вона від суду до ринку “Хлібодар”. Коли й сухо, пересуватися цією ділянкою проблематично. А під час “повені” — небезпечно. Адже під водою “пасток” не видно.

Рух автомобілів, мотоциклів, велосипедів і перехожих по цій вулиці дуже щільний. Особливо у першій половині дня. І якщо мотоцикл або велосипед, наприклад, потрапить у яму, заповнену водою і впаде, то автівка, яка їде позаду, може не встигнути загальмувати. Але це нікого не наводить на роздуми.

Корисне посилання

Актуальні ціни на ГАЗ у Козятині на Automoto.ua.

Біля магазинів навпроти суду зробили гарний тротуар. Але про дренажну систему не подумали.

Відео дня

 

Проблема турбує козятинчан та гостей міста

Газета “RIA-Козятин” провела опитування серед перехожих та водіїв і взнала думку пересічних громадян.

Пані Наталя живе в селі, але в Козятині буває дуже часто. За її словами, на цьому відрізку дороги таке неподобство робиться постійно. Оксана — живе в селі Козятин, але працює в місті і неодноразово була облита водою з цієї калюжі. Пані Валентина, козятинчанка, обурена, що як тільки пройде маленький дощик, біля суду утворюється велике болото.

А пан Володимир налаштований позитивно:

— Скоро у цій калюжі заведеться риба — можна буде у центрі міста рибалити. Не треба на ставки їхати (сміється).

Водії взагалі на цю тему спокійно розмовляти не можуть.

— Я вже неодноразово пошкоджував колеса і ходову частину на цьому відрізку дороги, — обурюється Сергій, козятинчанин. — Усі знайомі водії також. Мабуть, власники автосервісів дають хабаря міській владі, щоб ті не проводили тут дорожні роботи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up