Правила дорожнього руху не для Козятина

Правила дорожнього руху не для Козятина

На вулиці Героїв Майдану для пішоходів є небезпечна ділянка дороги.

Небезпечне місце знаходиться на тротуарі навпроти тунелю, що в будинку 17. Із сторони вулиці Героїв Майдану висить заборонний знак “в’їзд заборонено”. З двору будинку такого знака немає і водії виїжджають на вулицю Героїв Майдану, а деякі з них вилітають. Недавно збили пішохода, який з поламаними ногами потрапив у лікарню.

Хто ж заборонний знак поставить з двору будинку? А хто проконтролює, чи й справді з центральної вулиці не заїжджають через арку водії, нехтуючи знак?

Виявляється, цим питанням ніхто не займається?

Відео дня

Так що на сьогоднішній день безпека пішоходів залежить від вихованих водіїв і самих пішоходів. Прикро, але факт.


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Павел Ковтун

    цей знак не по госту
  • Dk Kazatin

    Ви що зовсім дурні, для цього є поліція...

    Ковтун Павел reply Dk Kazatin

    у нас імпотентна поліція
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:01 Рій патріотів «Молода Січ» з Козятина здобув бронзу на «Соколі» photo_camera 11:08 38 років Чорнобилю: Кордишівська бібліотека провела захід з вшанування пам'яті photo_camera 09:05 На будинку, де жив славний воїн Мар’ян Шеремет, відкрили меморіальну дошку 09:00 Слідкуйте за природою та не брешіть: історія, традиції та прикмети 27 квітня Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up