Не дочекавшись ремонту містка від влади, його стали ремонтувати люди

Не дочекавшись ремонту містка від влади, його стали ремонтувати люди
  • Минулого тижня до нашої редакції надійшла тривожна звістка. — Під аварійним мостом греблі старої водокачки проводять свій
  • вільний час діти. Тим мостом пройти боязко, а діти під ним бігають. Напишіть, будь ласка, щоб влада міста з цим мостом вже
  • щось робила, — сказала землячка пані Зінаїда. 

Про місток через греблю старої водокачки вже сказано-написано і стільки ж було запевнень, що робота з цього приводу ведеться. Треба, щоб депутати міської ради проголосували за виділення коштів на проєктно-кошторисну документацію, а цього не можна зробити через те, що вони не можуть зібратися на сесію, —  говорили у міській раді. Коли ми весною цього року приходили до начальника ЖКГ Івана Вовкодава і показали йому фотографію колон аварійного містка, він сказав, що немає такого тижня, щоб він не був біля того містка. 

— Ми знаємо, що його треба ремонтувати, як тільки депутатами міської ради буде виділено кошти на кошторисно проєктну документацію, буде проєкт, тоді й ремонтні роботи почнуться, — казав він. 

Відео дня

Спеціалісти, які знаються на будівельних роботах, мають іншу думку. Вони кажуть, що ЖКГ водить представників преси за ніс. Депутати, які живуть інтересами громади і стоять на позиції законності, ніколи не проголосують за виділення коштів під проєкт без висновку спеціалістів оглядової комісії. 

— А таку комісію ще треба створити. Вона й має визначити, яку саме суму просити у депутатів на ремонтні роботи. Найімовірніше, що така комісія не була створена, і депутати за виділення коштів на ремонт мосту не проголосують, — висловив своє припущення  спеціаліст-будівельник.

З припущенням будівельника і новими фотографіями стану колон мосту ми знов пішли до ЖКГ. Тільки у двері, а навпроти начальник житлово-комунального господарства Іван Вовкодав.

— Я був біля тої греблі, бачив, що колону люди підперли, а хтось інший ту підпору розібрав. Там потрібно проводити бетонні роботи групою спеціалістів-будівельників. 

— І така група спеціалістів вже є? 

— Шукаємо, — відповів він.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергій Сергій

    Пані летять в Америку, не заважайте її величності пакувати торби...

keyboard_arrow_up