Нагребли на дорогу каміння і поїхали

Нагребли на дорогу каміння і поїхали
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто в пошуках цікавих фото. Цього разу основну увагу приділили ремонту доріг.
  • А ще під приціл наших камер потрапили антисанітарія в парку залізничників та краса на вулиці Сербіна.

Перше фото ми зробили на вулиці Джерельній. Там троє працівників Локомотивного депо

прочищали канал стічних вод зі свого підприємства. Вони повідомили, що таку процедуру їм доводиться робити часто, бо місцеві мешканці тримають біля каналу городи. 

Відео дня

— Якби городники не кидали у водосток бур’яни, то претензій у нас до них не було б, а так як нам часто доводиться забирати загати з городньої рослинності, то до них у нас навіть великі претензії, — казали робітники.

Як тільки буваємо біля магазину «Соловейко», звертаємо увагу на зупинку громадського транспорту, що на вулиці Сковороди. Останнім часом комунальники дослухаються і реагують на наші замітки, тому просимо відремонтувати там лавку, а по можливості опустити її. Невисокій людині важко там сісти, не вистачає довжини ніг.

У парку залізничників бур’яни скосили, а біля центральної алеї — повна антисанітарія. Ми розуміємо, що серед відпочиваючих знаходяться й ті, для яких чим гірше, тим краще. Так зробіть так, щоб у сміттєвих баках не було чого перевертати. Коли по три доби до сміттєвих баків ніхто з відповідальних працівників не підходить, то тому й такий результат.

Минулого тижня на деяких вулицях нашого міста дорожня служба проводила грейдерування. Вже навіть бабусі-пенсіонерки знають, що доцільно грейдерувати лише грунтові дороги. Грейдерувати насипні — це більше шкоди місцевим мешканцям. Грейдер часто вириває каміння, яким жителі вулиці засипають на дорозі ями. Коли це грейдерування з підсипкою щебеню і гравію та після всього пройти катком, то такий ремонт дороги добрий. Але ж так зробили тільки на вулиці Довженка. На всіх інших вулицях нагребли на дорогу каміння і поїхали.

До ямкового ремонту у людей також багато питань. Пенсіонери Станіслава з Віктором кажуть, що добре, коли дорогу ремонтують не під Новий рік, а зараз. Адже основа успішного ремонту — суха погода. Тільки хіба воно буде стояти, якщо по просмолених ямах дві доби їздять автівки?

— Ми чули від дорожників, що така технологія має формулу склеювання асфальту з дорогою на більш пізній період,  — кажемо нашим співрозмовникам.

 — Не смішіть тою технологією. З чим воно має склеюватися, коли частину того бітуму забрали колесами автівки? — не погоджується пан Віктор.

Знайшов халтуру дорожньої служби щодо ямкового ремонту на вулиці Князів Острозьких пан Андрій. На його думку, якщо не обробити бітумною емульсією краї вирізаної карти, це призведе до того, що біля країв асфальт почне розсипатись якнайшвидше. 

— Не хочеться, щоб на нашій вулиці латки так швидко посипались, як на вулиці Матросова, —  пан Андрій мав на увазі перейменовану вулицю Бандери, де вирізали латки на латках минулорічного ремонту.

Останні фото ми зробили на вулиці Пилипа Орлика та Сербіна. У центрі міста нам впало у вічі, що зрізане гілля з листям, яке лежало на тротуарі тиждень, нарешті прибрали.

А на вулиці Сербіна побачили алею з квітів. Ніби дрібниця, а приємно.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Таня Цегельна

    Не ремонт,а жах
  • Моя Европа

    Парк на вокзалі це лице всієї Україні , саме так вона виглядає, обкрадена , обпльована і засрана /(
  • Сергей Заичко

  • Валерій Рожновський

    Ви ще на вулиці Симоненко (Лєрмонтова) не були! А там живуть люди, мешканці тієї громади, якою керує "коронована" персона! І ця "коронована" особа без логотипу, ложила залізничний "костиль" на пенсіонерів, дітей і літом, восени, зимою і весною з великим задоволенням і брехливою посмішкою!

keyboard_arrow_up