На Героїв Майдану почали ремонт дороги

На Героїв Майдану почали ремонт дороги
  • Середа, 18 березня 2020 року

На вулиці Героїв Майдану зранку перекрили проїжджу частину.

Працівники готуються до проведення капітального ремонту.

Раніше ми вже повідомляли, що тут мають зробити капремонт на ділянці від вулиці Куликівського до будинку №6 (п’ятиповерхівка навпроти «Чехословацького будинку»). Приблизна довжина ділянки — 331 метр.

Відео дня

Роботи замовили вінницькій фірмі «Шляхбудматеріали». Загалом капремонт цієї частини вулиці коштуватиме 1 мільйон 551 тисячу 758 гривень і 40 копійок.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up