Дві зупинки в центрі міста можуть перенести

Дві зупинки в центрі міста можуть перенести
  • Під час круглого столу, на якому обговорювали організацію дорожного руху вулиці Винниченка, говорили і про центральну вулицю міста.
  • Не виключено, що зупинки громадського транспорту на Героїв Майдану перенесуть.
  • Пояснюємо, із якої причини

Минулого тижня відбувся круглий стіл, на якому обговорювали організацію дорожнього руху вулиці Винниченка. У планах два варіанти: зробити там односторонній рух і облаштувати велодоріжку, або ж залишити двосторонній рух, але заборонити з одного боку паркувати автомобілі на ділянці від мосту до вулиці Склярова. Наприкінці зборів начальник Управління житлово-комунального господарства Іван Вовкодав повідомив, що зараз розробляється також проект організації дорожнього руху вулиці Героїв Майдану.

Кардинальних змін не передбачається. Вулиця, як і зараз, залишиться головною. Із одного боку поруч із пішохідною доріжкою планують влаштувати велосипедну доріжку, яка йтиме до перехрестя з вулицею Пилипа Орлика. Ширина пішохідної зони дозволяє це зробити. Єдині принципові зміни стосуються зупинок громадського транспорту. Їх можуть перенести.

— Зупинка біля центральної районної лікарні розміщена не за нормами, — сказав Іван Вовкодав. — Її необхідно змістити від перехрестя ближче до школи. Відповідно, тоді біля самої лікарні буде заборонена зупинка і парковка. На ділянці в 30 метрів з обох боків від зупинки буде заборонено паркувати автомобілі. Зараз заборона на зупинку транспорту діє біля «Ощадбанку». Є пропозиція у цьому місці дозволити зупиняти автомобілі. Інша зупинка громадського транспорту — навпроти будинку по Героїв Майдану, 18, де колишній «Грош». Її теж треба перенести ближче до міської ради.

Відео дня

Нагадаємо, на центральній вулиці Козятина планують робити капітальний ремонт. Лагодити мають не лише дорожнє покриття, а й тротуари. Поки що Управління житлово-комунального господарства замовило розробку проектно-кошторисної документації.

 

Читайте також:

«Якщо на вулиці Героїв Майдану буде капітальний ремонт, то під сокиру підуть дерева»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Владимир Харченко

    Ну куди не йшло жд лікарня, А грош для чого переносити і куди. Це аби виділити ще пару мільйонів гривень. А давайте біля пошти перенесем!! Вона там ще більше заважає!!! Стерво блядьське!!!
  • Fatal 13

    Дибили, ви там всі, В мерії.... Свої сраки перенесіть геть з Козятина.Зупинки суки, навідь не думайте чипати.
  • Ірина Павлінська

    А труби там не походять? Чи спочатку відремонтують покриття, а згодом будуть зривати, щоб латати труби?

keyboard_arrow_up