ДТП у Бродецькому: водійка Renault Kangoo наїхала на 55-річну жінку. Потерпіла у лікарні

ДТП у Бродецькому: водійка Renault Kangoo наїхала на 55-річну жінку. Потерпіла у лікарні
  • У середу, 14 грудня близько 9.00 в смт Бродецьке  23-річна водійка автомобіля Renault Kangoo не впоралась з керуванням та скоїла наїзд на 55-річну жінку.
  • Потерпіла госпіталізована до місцевої лікарні.
  • Слідство встановлює обставини та причини події.

За попередньою інформацією слідства, 23-річна водійка автомобіля Renault Kangoo, жителька. Житомира, не впоралась з керуванням, виїхала за межі проїжджої частини на узбіччя та допустила наїзд на 55-річну місцеву жительку, яка йшла з велосипедом у попутному напрямку. Унаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні.

— Водійка освідувана, вона твереза. Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик, — повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати на такий самий строк. Досудове розслідування триває.

Читайте також:

Відео дня

Найбільше аварій трапляється у понеділок та середу

«Постають на зупинках, немає як під’їхати і пасажирів висадити»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up