Бажання зробити дороги кращими є тільки чи уміння немає чи техніка підводить

Бажання зробити дороги кращими є тільки чи уміння немає чи техніка підводить
  • У неділю 14 січня дороги нашого міста в чергове присипало снігом.
  • За ніч його випало сантиметр, півтора не більше. З шести годин ранку на дороги міста виїхала снігозбиральна техніка.
  • Місцями дороги зробили кращими, а місцями дороги гіршими стали.

Якщо день тому з Білої казарми в центр міста можна було їхати велосипедом, то станом на 7-у ранку 14 січня такої впевненості вже не було.

З того, як працюють комунальники відчувається, що кожного дня з ними хтось проводить повчальну чи навіть виховну роботу. Бажання зробити краще у водіїв снігозбиральної техніки є тільки чи ще досвіду ще не набули, чи техніка підводить. Що гріха таїти не вистачає в «Чистому місті» робочих рук. Багато водіїв пішли боронити Україну, а де кого з них ми вже провели в останню дорогу. Водіям які прийшли на місце професіоналів своєї справи треба набути досвіду.

Відео дня

Ми коли було ще зовсім темно стали свідками розмови двох водіїв снігозбиральної техніки. Вони між собою радились, що треба зробити, щоб їхні лопати-відвали краще сніг горнули. Порадившись, вони сіли в свої залізні коні і стали чистити дорогу в зворотньому напрямку, гортаючи снігові перешкоди на другорядні вулиці.

В якому стані дорога після прогоду техніки відчув водій Олександр. Ми його коментар записали на відео. З його слів стало відомо, що основні дороги трохи прочистили, але й там дорога важка тому, що сніг, який залишився рихлий і носить автівку у різні боки.

Днем раніше комунальна служба також чистили дороги. Після їхньої роботи прохід з провулку Шевченка на другорядну вулицю пробивала чергова по переїзду лопатою.

На перехресті вулиць Червоної калини, Шкільної та Князів Острозьких чергової по переїзду з лопатою не було, так там жигуль 3-ї моделі з снігового полону визволяли перехожі.

Багато снігу на зупинках громадського транспорту і щоб не пасажири в салоні, то водії при троганні з місця ледве стримуються. щоб не згадувати якусь чужу і не добру маму.

До кінця зими ще не раз сніжитиме. Водії комунальної техніки за кожним виїздом на боротьбу із снігом набиратимуться досвіду, так і зиму переживем, хіба вона у нас перша?




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up