Оренда автомобіля у Вінниці: приховані нюанси (Новини компанії)

Оренда автомобіля у Вінниці: приховані нюанси (Новини компанії)
  • Багато людей просто не уявляють свого життя без автомобіля, і відпустка – не час позбавляти себе цього задоволення.
  • З автомобілем вам не доведеться рано вставати, щоб встигнути на потрібний автобус, також  не доведеться подорожувати з натовпами туристів, які приїхали разом з вами.
  • Подорож на автомобілі – це свобода та комфорт. 

Орендуючи автомобіль у Вінниці на https://bls.ua/ua/orenda-avto-vinnytsia, необхідно подбати про нього. Інакше є ризик витратити даремно значну суму грошей. У цій статті ми розглянемо основні "підводні камені" використання такого роду послуг і покажемо, як не потрапити в халепу.

Які документи мені потрібні

У пункті прокату авто орендар повинен пред'явити паспорт, дійсні права водія та банківську картку, видану на ім'я водія. Важливим моментом є те, що кредитна картка має бути оформлена на ім'я людини, яка керуватиме автомобілем.

Подбайте також про те, щоб отримати документи (реєстрацію та страховий поліс) на прийнятий автомобіль. На жаль, часті випадки, коли документи плутають.

Якщо хочете додати другого водія, потрібно надати паспорти  всіх водіїв. Також маєте пред'явити ваучер. Добре мати його при собі, тому що в ньому міститься вся основна інформація, контактні дані на випадок поломки або аварії, умови оренди і т.д.

Договір

Зробіть два екземпляри договору: один для компанії, а інший для вас. Перевірте все, що було оговорено з менеджером. Зазвичай умови, які ви можете знайти на сайті або у ваучері, будуть вказані в договорі.

Одна порада: не викидайте договір та сертифікат відразу після повернення автомобіля або після повернення з відпустки – зачекайте не менше трьох місяців. Ви можете отримати штраф, наприклад, за паркування або перевищення швидкості. Усі штрафи будуть виписані на вас. Вам буде потрібний договір, щоб перевірити, чи дійсно ви порушили закон. Навряд чи ви згадаєте точну дату та час оренди, а тим більше номер машини.

Вибір компанії з прокату автомобілів

Будь-який вибір важкий, особливо коли йдеться про оренду автомобіля та необхідність платити подобову плату. Для того щоб зробити правильний вибір та отримати максимальне задоволення від угоди, необхідно спочатку визначити компанію, яка пропонує цю послугу.

Зверніть увагу на такі моменти:

Тільки зваживши на ці умови, ви зможете вибрати надійну компанію, що пропонує високоякісні послуги з прокату автомобілів. Зверніть увагу на наявність добре розробленого веб-сайту компанії з детальною інформацією та зразками договорів, з якими ви можете ознайомитись заздалегідь. Корисно прочитати відгуки тих, хто вже скористався послугами компанії.

keyboard_arrow_up