Захистіть свої подорожі страховкою (Новини компаній)

Захистіть свої подорожі страховкою (Новини компаній)

Green Travel – надійний сервіс, який пропонує послуги зі страхування. Будь-яка поїздка, навіть за місто або в гості може пройти за різним сценарієм, не кажучи про закордонну подорож, де незнайомі дороги, правила та навіть незвичний стиль водіння у місцевих водіїв може призвести до неприємних наслідків, а часом навіть загрожувати життю.

Наявність страховки може убезпечити від непередбачуваних ситуацій у подорожі, захистити від значних грошових витрат та навіть врятувати життя. З розумінням важливості та відповідальності зберегти безпеку в подорожі на сайті greentravel.ua ви можете знайти найкращі пропозиції з страхування, залишається лише вибрати найбільш підхожий варіант, що відповідає вашим очікуванням і умовам поїздки. GreenTravel.ua пропонує всіляке автомобільне страхування й туристичне, які включають відшкодування шкоди своєму та чужому майну, оплату лікування, захист багажу, підтримку в разі проблем на дорозі або скасування рейсу. Розглянемо, які страхові продукти можна вибрати?

Зелена карта

Якщо ви плануєте поїздку на автомобілі, варто знати, що за кордоном зелена карта – обов'язковий вид страхування для всіх іноземних транспортних засобів. Тому водієві навіть не вдасться перетнути кордон без поліса. Крім того, за відсутність страховки можна отримати високий штраф – залежно від країни, але загалом його сума буде від 1000 євро. Дія зеленої карти орієнтована на відшкодування шкоди здоров'ю або майну постраждалим унаслідок ДТП. Таким чином страхова компанія бере на себе відповідальність за виплати, якщо винуватець аварії їхній клієнт. Загалом цей вид страхування аналогічний звичній українській автоцивілці, тільки діє за кордоном. 

Туристична страховка

Подорожі не завжди проходять гладко, як ми собі їх плануємо, тому в дорозі або просто під час перебування в іншій країні є ймовірність зіткнутися з небезпекою або скасуванням рейсу, захворіти, отримати травму, загубити багаж, інше. Унаслідок цього GreenTravel.ua пропонує скористатися туристичною страховкою, щоб убезпечити себе на час подорожей. Розрахувати найнижчу вартість туристичної страховки можна запосиланням https://greentravel.ua/ua/calc/vzr/.

Вам знадобиться медична страховка, щоб отримати й оплатити допомогу лікарів, провести обстеження, придбати препарати. Відомо, що закордоном складно, особливо без страховки, потрапити до лікаря чи купити ліки без рецепта, не кажучи про їхню вартість. Також варто враховувати, що, якщо ви плануєте відпустку за путівкою, офіційно проживати, працювати, вчитися, займатися професійним або екстремальним спортом, наявність туристичної страховки – обов'язкова.

КАСКО

З ним знайомі багато водіїв, які навіть жодного разу не виїжджали за межі України. Унікальність КАСКО в тому, що воно захищає автомобіль власника поліса від ДТП, хто б у ньому не був винен, крадіжки, псування та іншого негативного впливу, як в Україні, так й за її межами. Погодьтеся, чудова перевага вирушаючи в подорож, тепер за транспортний засіб можна вже не хвилюватися, адже страховка покриє до 100% будь-якого заподіяного збитку.

Неважливо, з якою метою ви вирушаєте в поїздку, на сайті страхування ви обов'язково знайдете правильне рішення, що відповідає вашим потребам та можливостям. Крім того, скориставшись послугами Green Travel ви можете розраховувати на додаткові знижки, збільшення можливостей й покриття стандартних пакетів, а також допомогу кваліфікованих фахівців. Говорячи про підтримку варто звернути увагу, що кожен гарантовано отримає допомогу експерта GreenTravel.ua, починаючи від вибору підхожої страховки, уточнення нюансів, порівняння пакетів, оформлення та закінчуючи цілодобовою людською підтримкою для власників страховки. Крім цього, наприклад, у страховці «грін кард» пропонується пакет «асистент», що надає послуги перекладача і європейського адвоката-юриста. Сервіс greentravel.ua продуманий так, що використовувати його не складе труднощів ні новачкові, з недостатніми навичками інтернет-користувача, ні досвідченому мандрівникові.

Де можна купити Зелену карту?

Крім таких страхових продуктів як ОСЦПВ («автоцивілка») і КАСКО, що стануть у пригоді для подорожей на авто всередині країни, Green Travel пропонує оформлення Зеленої карти для закордонних поїздок, калькулятор для розрахунку вартості можна подивитися перейшовши за посиланням https://greentravel.ua/ua/stoimost-zelyonoj-karty/. З еволюцією страхового ринку вже немає потреби шукати відповідну контору, змінювати свої плани і витрачати час, щоб оформити поліс. Тепер купити Зелену карту можна онлайн, перейшовши лише на сайт greentravel.ua.

Просто, виберіть потрібний вид страхування та заповніть всі необхідні опції, аби документ відповідав вашому транспорту й поїздці. Для цього потрібно вказати країни, які плануєте відвідати, термін поїздки та тип транспортного засобу, вбудований калькулятор одразу покаже вартість, яку потрібно буде сплатити. Наступний крок – заповнити інформацію про себе та авто, вказати контакти та дату, з якої поліс має бути активований. На останньому етапі проводиться онлайн оплата і все – зручний поліс у PDF-форматі вже у вас.

До основного пакета міжнародної страховки за незначну доплату можна купити додатковий – «AssistMe». Він включає всебічну підтримку на європейських дорогах – пошук і виклик евакуатора, консультацію експерта з ДТП, допомогу в пошуку житла на час аварії та евакуації авто, послуги перекладача та юриста.

Таким чином у страховій компанії продумана вся можлива допомога, яка тільки може знадобитися. Тож купивши Зелену карту в GreenTravel.ua, водій не лише має змогу дотримуватися законодавства країни, до якої виїжджає, а й буде впевнений, що в разі проблем на дорозі, постраждалі гарантовано отримають відшкодування і він не залишиться наодинці зі своєю проблемою.

keyboard_arrow_up