Які функції пральних машин Samsung спрощують побут (Новини компаній)

Які функції пральних машин Samsung спрощують побут (Новини компаній)

Пральні машини Samsung відзначаються оригінальним дизайном та високою якістю. Торгова марка не одне десятиліття є лідером ринку, що доводять високі продажі та позитивні відгуки покупців.

Широкий модельний ряд дозволяє вибрати варіант з урахуванням потреб, бюджету та опцій. Проте коли йдеться про прання, більшість людей вибирає звичайний цикл. І даремно. В пралках Samsung реалізовано технології, що дозволяють отримати не просто гарний, а бездоганний результат. Серед них варто виділити декілька.

Ідеальна чистота

Пральні машини, у яких реалізовано функцію Super Rinse+, — це оптимальний вибір для сімей з малими дітьми та людей, у яких є схильність до алергічних реакцій. Під час активації цього режиму пралка може здійснити до семи додаткових циклів ополіскування, завдяки чому на одязі не залишається слідів мийних засобів та інших алергенів. Такий підхід до прання забезпечує:

  • ідеальну чистоту;
  • свіжість;
  • гігієнічність білизни.

Вибрати та замовити сучасні моделі пральних машин Samsung можна тут: https://comfy.ua/ua/wash-machines/brand__samsung.

Система контролю електроживлення

Перепади в мережі — одна з основних причин виходу з ладу різної побутової техніки. За різкого зростання вольт-амперних показників пральна машина може не просто вимкнутись самостійно, але й повністю вийти з ладу. Причому такі категорії пошкоджень не є гарантійними випадками, тому усувати їх споживачі мусять за власні кошти.

Система контролю електроживлення, реалізована в пралках Samsung, оберігає техніку від випадкових перепадів напруги. Завдяки технології Volt Control машина може безпечно працювати в діапазоні 165–275В. У разі стрибка напруги до 400В пралка автоматично вимкнеться і запустить прання тоді, коли напруга в мережі стабілізується.

Технологія EcoBubble

Опція EcoBubble була розроблена для дбайливого прання. Вона передбачає попереднє змішування прального порошку з водою та повітрям перед його подачею в барабан. Завдяки такому рішенню мийний засіб повністю розчиняється навіть за низьких температур та краще виводить забруднення. Крім того, під час ополіскування порошок повністю вимивається з тканини, що важливо для здоров’я людей, які страждають на алергію.

Дозавантаження речей Add Wash

З цією функцією не потрібно чекати, поки машина завершить цикл прання. За потреби брудну річ, мийний засіб чи кондиціонер для прання можна додати в барабан в будь-який момент. Спеціальне віконце Add Wash забезпечує простий доступ до внутрішнього простору пральної машини, навіть коли програма обрана та активована.

Функція очищення барабана Drum Clean+

Це одна з корисних особливостей конструкції сучасних пральних машин Samsung в інтернет-магазині Comfy.ua. Вона гарантує повне видалення всіх накопичених в барабані бактерій та плісняви, завдяки чому білизна завжди матиме свіжий аромат. Крім того, така функція забезпечує гігієнічність прання на рівні 99,9%.

keyboard_arrow_up