Як встановлюють вініри в сучасній стоматології: огляд процедури (Новини компаній)

Як встановлюють вініри в сучасній стоматології: огляд процедури (Новини компаній)

Неідеальна форма та наявність сколів, негарна щілина між зубами, нерівний зубний ряд і порушення кольору – всіх цих проблем позбавляє встановлення вінірів. Цю процедуру наразі досить активно використовують у естетичній стоматології, адже вона має безліч суттєвих переваг.

Зокрема, вініри дозволяють приховати невеликі дефекти зубів, зробити посмішку дійсно ідеальною та значно підвищити рівень впевненості у собі. Якщо ви вже давно мрієте про таку послугу, то можете звернутися за допомогою до фахівців Центру ізраїльської стоматології, розташованого у місті Київ. На офіційному сайті клініки cis.ua ви знайдете повний перелік послуг, зможете ознайомитись із прайсом, а також записатися на консультацію до стоматолога.

Перш ніж зважитися на цю процедуру, слід детально ознайомитись з тим, як встановлюють вініри, скільки часу знадобиться для цього, а також до чого потрібно бути готовим пацієнтові.

Особливості та переваги встановлення вінірів

Вініри являють собою ортопедичні накладки на передні зуби, які виправляють форму та колір кожної окремої одиниці. Зовні вони виглядають як найтонші пластинки. Під час вибору непрямого методу реставрації композитні вініри формують одразу на поверхні зуба.

Вініри вирішують естетичні проблеми пацієнтів. Їхнє завдання – забезпечити ідеально рівні зуби, гарну голлівудську посмішку, привабливу зовнішність. Тому й показання до вінірингу включають зовнішні недосконалості, зокрема лише передніх зубів.

Наразі існує декілька різновидів вінірів, які відрізняються в залежності від матеріалу виготовлення (композитні, цирконієві, керамічні, фарфорові), способу фіксації (прямий або непрямий вінірінг), товщині (класичні вініри, люмініри, ультраніри), особливостей підготовки зубів перед тим, як накладати вініри (з обточування емалі або без препарування).

В основі конкретного вибору лежать переваги та потреби пацієнта. Саме від виду накладок залежить зовнішній вигляд зубів, тривалість носіння мікропротезів і навіть технологія їхнього кріплення, яка безпосередньо впливає на те, як встановити вініри пацієнтові. Для всіх вінірів лабораторного способу виробництва підходить непрямий метод фіксації. Водночас існує і непрямий спосіб фіксації, який використовується лише для композитної реставрації безпосередньо на зубах.

Процедура встановлення вінірів сьогодні

Багатьох пацієнтів цікавить питання, як ставлять вініри в сучасних стоматологічних клініках. Цей процес може дещо відрізнятися у кожній конкретній ситуації, проте у загальному він складається з таких основних етапів:

Як і будь-яка інша стоматологічна корекція, вініринг робиться за показаннями, коли користь від лікування перевершує інші чинники. За сприятливих умов якісні та правильно встановлені вініри прослужать 15 років, а то й довше. Проте, як і за натуральною емаллю, за такими накладками необхідно ретельно та акуратно дбати, адже матеріал виготовлення вінірів є досить тендітним. Якщо ви будете дотримуватися всіх рекомендацій лікаря, то ваша посмішка залишатиметься красивою та здоровою багато років.

Увага!

Даний матеріал не замінює консультації лікаря і не може бути використаний для встановлення діагнозу або лікування.

keyboard_arrow_up