Торт на випускний: який вибрати (Новини компаній)

Торт на випускний: який вибрати (Новини компаній)

Випускний — особливий день, який відзначає завершення молодшої чи старшої школи або закінчення університетського життя. Це наче символ нового етапу та подальших досягнень, тож він має бути не лише смачним, але й ефектним — і найкраще вибрати тематичний декор. 

А щоб замовити торт в Києві, який гарантовано сподобається всім учасникам свята, корисно ретельно продумати всі деталі.

Дизайн і стиль

Випускний передбачає участь великої кількості гостей, тож вага кондитерського виробу має бути значною. Можна вибрати як одноярусну, так і багатоярусну композицію, але другий варіант краще — він виглядає ефектно та вишукано. У виборі оформлення допоможе огляд популярних ідей:

  • імітація навчальних атрибутів — книги, ручки, олівці або дипломи стануть оригінальною прикрасою торта, яка символізує прощання зі школою або вищим навчальним закладом;
  • фото-торт — оригінальне рішення, яке легко втілити за допомогою друку харчовими барвниками на вафельному папері;
  • кумедні написи та малюнки — нестандартний варіант, який дасть змогу весело обіграти будь-які ідеї: девіз класу, смішні фрази, вислови вчителя.

Можна вибрати і нейтральний декор у колірній гамі шкільної форми або певних символів закладу. Актуальні й класичні торти в стилі мінімалізм: нейтральні світлі тони добре поєднуються з яскравими акцентами зі свіжих фруктів та ягід.

Вага і форма

Обсяг кондитерського виробу розраховують з огляду на кількість гостей. Для дитячого свята актуальна формула 100 г на кожну дитину, для дорослого — 150–200 г. Це допоможе визначити достатню вагу десерту, а відповідно, і його ціну.

Форма може бути як стандартною — коло або квадрат, так і оригінальною — у вигляді певного персонажа або заданої геометричної фігури.

Смак і начинка

Для масових свят краще вибирати універсальні рішення, які припадуть до смаку більшості гостей. Для торта на випускний чудово підійдуть такі варіації:

  • вершковий;
  • шоколадний;
  • фруктовий.

Сезонні ягоди додають «родзинку» ніжному крему і повітряним бісквітним коржам, що дасть змогу досягти бездоганної симфонії смаку. І всі учасники свята обов'язково будуть задоволені частуванням.

Вартість торта на випускний

Натуральні інгредієнти, як і професійна робота, не можуть коштувати дешево. Важливо колективно обговорити майбутні витрати і сформувати орієнтовну суму, яка буде витрачена на придбання солодкого подарунку випускникам. На підставі цього кондитер запропонує актуальні варіанти в межах заданого бюджету.

keyboard_arrow_up