Швидке Онлайн Кредитування: Як Ефективно Отримати Автоматичний Кредит (Новини компаній)

Швидке Онлайн Кредитування: Як Ефективно Отримати Автоматичний Кредит (Новини компаній)

У житті людини трапляється багато різних непередбачених ситуацій. Наприклад, зламалася техніка, а на її ремонт чи покупку не вистачає грошей. Або прийшли рахунки за комунальні послуги, а оплачувати їх нема чим. З банками доведеться довго чекати на схвалення, збирати пакет документів.

І то не факт, що видачу кредиту буде схвалено. Набагато простіше та швидше отримувати кредит онлайн Вінниця в мікрофінансовій компанії Кача Гроші. Кредитування споживачів через інтернет, це сегмент фінансового ринку, що стрімко розвивається. Оформлення позики дистанційно вважається відмінною альтернативою банківському кредитуванню з його бюрократичною тяганиною та завищеними вимогами.

Оформляються експрес-позики в автоматичному МФО Кача Гроші. Це сервіс, який миттєво опрацьовує заявку, і після розгляду переказує позикові кошти на картку позичальника. Вся процедура, яка не вимагає зусиль та не займає багато часу, здійснюється автоматичною системою. Навіть для подання заявки позичальнику не потрібно спілкуватися зі спеціалістом. І не обов'язково при цьому знаходиться поряд з комп'ютером. Локація не має значення, адже подати заявку на автоматичний кредит можна і з телефону, тобто з будь-якої точки країни.

Кому доступний автоматичний кредит?

Кредитування у МФО майже не має обмежень за категоріями громадян. По суті кожен українець може оформити позику в Кача, взявши гроші в борг під низький відсоток. Мають право користуватися онлайн кредитом споживачі, які відповідають вимогам.

  • Вік від 18 до 70 років.
  • Паспорт книжкою або нового зразка. 
  • ІПН.
  • Телефон будь-якого оператора мобільного зв'язку України.
  • Заявника немає у чорному списку мікрофінансових установ. Попадають у чорний список особи, які чинили шахрайські дії, або використовували чужі документи для взяття кредиту.

До списку умов не входить довідка про доходи та офіційне працевлаштування. Отже, не обов'язково мати офіційну роботу, щоб брати мікропозику. Експрес кредит доступний і тим, хто працює неофіційно, навчається у ВНЗ, перебуває у декреті чи на пенсії. І прострочена заборгованість не стане перепоною на шляху отримання кредитних коштів. Більш того, позичальник може взяти позику в МФО, щоб погасити наявний прострочений кредит. Кача Гроші лояльно ставляться до будь-яких клієнтів, розглядаючи індивідуально параметри заявки.

Як подати заявку на автоматичний кредит?

Щоб отримати позику, яка буде автоматично схвалена, потрібно виконати кілька дій, дотримуючись певного алгоритму.

Зареєструватися. Зареєстрованим клієнтам потрібно авторизуватись. Увійти в особистий кабінет можна через обліковий запис соціальних мереж або на сайті мікрофінансової компанії.

Вказати розмір кредиту та суму виплат за допомогою електронного калькулятора, який зробить автоматичний розрахунок.

Заповнити анкету на заявку, вказати реквізити банківської картки та виконати її верифікацію.

Надіслати заявку, і якщо вона отримала схвалення, забрати гроші, які миттєво зараховуються на картку.

keyboard_arrow_up