Популярні моделі чоловічих сумок 2024 року (Новини компаній)

Популярні моделі чоловічих сумок 2024 року (Новини компаній)

Чоловіча мода загалом більш консервативна жіночої. 

Тому із сезону в сезон актуальними залишаються одні й ті ж самі чоловічі сумки — практичні, зручні, місткі. Змінюються лише тренди забарвлення, декору та деталей аксесуарів. Стильні та функціональні моделі пропонують бренди Bally, Norse Projects, Ambush, Premiata, Maison Margiela та інші.

Рюкзак: вмістити все

Міський наплічник залишається лідером рейтингу популярності сумок для чоловіків. Цей місткий виріб підходить для повсякденного носіння, навчання, роботи та подорожей. Дві зручні лямки звільняють руки та рівномірно розподіляють навантаження на спину. В продажу є м’які моделі з ущільненим відділенням під ноутбук чи каркасні, у формі прямокутника.

Але є один нюанс — рюкзак погано поєднується з класичним діловим костюмом. Тому доволі велика категорія чоловіків позбавлена можливості носити на роботу цей зручний аксесуар. Дизайнери знайшли вихід та розробили наплічники, що можуть трансформуватися в сумку або портфель. Легко змінювати стиль виробу з ділового на повсякденний одним рухом руки.

Портфель: вибір ділових людей

З появою рюкзаків-трансформерів класичний портфель не втратив своїх позицій. Адже не всім потрібні подібні зміни. Виріб з дорогої якісної шкіри завжди був і залишається символом статусу, елегантності та солідності. Демократичні портфелі зі шкірозамінників та текстилю також мають свої переваги.

В сучасні моделі додані відділення для гаджетів, а також зарядних пристроїв. Чітка прямокутна форма й жорсткий каркас дають змогу зручно та в ідеальному порядку розмістити документи та всі необхідні речі. Можна не боятися, що вони помнуться чи зламаються.

Сумки через плече: різновиди та особливості

Це велика категорія виробів, до якої входять різні за виглядом та розміром моделі:

  • месенджер — модний атрибут ділової людини, прямокутної форми розміром з папір А4 або трохи більше, на довгому міцному ремінці;
  • спортивна — текстильна м’яка сумка для спортивного інвентарю, одягу та взуття, на одній чи двох ручках;
  • слінг — невелика модель для необхідних речей з численними кишенями, на широкому ремінці, регульованому по довжині, що носять на одному плечі навхрест через груди та спину.

Також залишаються затребуваними сумки-бананки, які можна носити двома способами — на плечі або поясі. Стрімко набувають популярності чоловічі шопери. Поки що відійшли в минуле барсетки та клатчі. 

keyboard_arrow_up