Покупки в американських інтернет-магазинах: модний одяг для всіх членів сім’ї (Новини компаній)

Покупки в американських інтернет-магазинах: модний одяг для всіх членів сім’ї (Новини компаній)

Онлайн-шопінг – одне з найбільших досягнень сучасності. Споживачі заощаджують час та кошти, замовляючи товари з будь-якого куточка світу. Найбільші торгові майданчики та маркетплейси, які реалізують якісний та недорогий одяг, в тому числі брендовий, знаходяться в США.

Американський ринок товарів дуже різноманітний. Саме в США першими з’являються новинки від відомих брендів, які в кращому випадку потрапляють на українські онлайн-полиці через декілька місяців, а то й років.

Покупка одягу в США: найбільші інтернет-майданчики

Американські онлайн-магазини приваблюють клієнтів не тільки асортиментом, а й масштабними розпродажами, які традиційно проводять перед святами. Знижки на товари можуть становити до 90 %. За посиланням https://easyxpress.com.ua/uk/internet-magaziny-ssha/odezhda-iz-ameriki американські сайти з одягом описані детальніше. Серед найпопулярніших інтернет-магазинів, які полюбляють українці, можна виділити:

  • Banana Republic;
  • MANGO;
  • Victoria's Secret;
  • Timberland;
  • ASOS;
  • Disney Store;
  • 6pm;
  • Amazon;
  • Levi's і т. д.

Оригінальні брендові новинки з Америки на українському ринку знайти доволі важко. До того ж завеликі націнки роблять ці товари недоступними для більшості українців. Тому придбання одягу на офіційних сайтах США – чудова можливість заощадити кошти.

Особливості здійснення покупок в США

Візуально американські інтернет-магазини нічим не відрізняються від українських, крім мови. Однак при замовленні часто виникають проблеми з тим, що продавець не здійснює відправку за кордон або ж до конкретної країни. Щоб купити одяг з США, необхідно вказати американську адресу.

Вирішити цю проблему допоможуть спеціалісти EasyXpress. При реєстрації на сайті компанії клієнт отримує адресу в Америці, яку потрібно вказати в особистому кабінеті інтернет-магазину. Відповідно, обмеження щодо замовлень скасовуються, оскільки доставку по США здійснюють всі популярні онлайн-майданчики.

Після цього можна купувати все необхідне в Америці за таким же принципом, як і в українських магазинах. Єдина відмінність полягає в тому, що після доставки за вказаною адресою в США подальшим перевезенням замовлення будуть займатися спеціалісти компанії EasyXpress. Доставка в Україну здійснюється протягом 4–9 днів. Вартість кожної посилки розраховується індивідуально, враховуючи її вагу. Наприклад, при перевезенні літаком за замовлення в 1 кг потрібно сплатити $8,95, а морським транспортом – $4,99.

Забрати посилку можна в головному офісі, який розташований в Києві. Однак, якщо ви проживаєте в іншому регіоні, варто скористатися послугами транспортної компанії Нова Пошта.

keyboard_arrow_up