На варті сімейного бюджету: як працюють бонусні картки (Новини компаній)

На варті сімейного бюджету: як працюють бонусні картки (Новини компаній)

Бонусні картки стали справжнім порятунком для багатьох родин. Завдяки їм можна отримувати знижки на наші улюблені продукти та товари, просто використовуючи картку під час покупок. Це не тільки економія, але й приємний бонус до наших щоденних витрат. У цій статті ми розглянемо, як працюють бонусні картки та як максимально ефективно використовувати такі програми для заощадження.

Як працюють бонусні картки

Бонусні картки від банків дозволяють отримувати знижки, бонуси та спеціальні пропозиції за використання банківських послуг та покупок у партнерських магазинах. Однією з таких карток є бонусна картка атб від Райффайзен Банку. Вона дає постійну додаткову знижку 5% на понад 700 товарів, навіть якщо вони вже за акційною ціною. Це означає, що ваші улюблені продукти стануть ще доступнішими, а покупки ще вигіднішими. 

Картка Райфу АТБ також надає доступ до ексклюзивних знижок, які можуть досягати до 40%. Щотижня мережа АТБ оголошує нові акційні пропозиції, що діють з середи по вівторок. Кожного тижня ви знайдете нові товари зі знижками.

З цією карткою ви також отримуєте знижку 5% на покупки в аптеках мережі “Подорожник”. Просто розрахуйтеся своєю карткою АТБ від Райфу та заощаджуйте на будь-якому асортименті товарів.

Які переваги, крім знижок

Ще однією приємною перевагою картки Райфу АТБ є кешбек на визначені категорії покупок. Це означає, що за певні витрати ви отримуєте частину грошей назад на свою картку:

  • 5% кешбеку на таксі;
  • 10% кешбеку на кінотеатри;
  • 1,5% кешбеку на побутову техніку.

Крім того, картка Райфу АТБ дозволяє здійснювати безкоштовні перекази з картки на картку через застосунок MyRaif. Наприклад, якщо у вас є валютна картка, то її можна поповнити миттєво, не витрачаючи грошей на комісії. Це зручно і швидко, адже дозволяє вам легко керувати власними фінансами.

Також картка АТБ від Райфу не бере грошей за щомісячне обслуговування і дозволяє знімати готівку в будь-якому банкоматі України безкоштовно. 

Як і де отримати бонусну картку

Хочете отримати картку АТБ від Райффайзен Банку? Ось проста інструкція. Якщо ви вже користуєтеся додатком Дія, просто заповніть форму на сайті Райфу та за 10 хвилин отримаєте віртуальну картку. Її можна одразу додати в Google Pay або Apple Pay та мати під рукою у своєму телефоні.

Якщо ж додатку Дія у вас ще немає – не проблема. Придбайте пластикову картку на касі в найближчому магазині АТБ за 50 грн. Ця сума буде нарахована вам після реєстрації, і ви зможете витратити її на покупки в АТБ, тому виходить, що картка є безкоштовною!

Активуйте картку, придбану на касі магазинів, зручним для вас способом:

  • відскануйте QR-код, розміщений всередині упаковки та дотримуючись підказок, зареєструйте картку;
  • або зайдіть в застосунок MyRaif та оберіть “Активувати картку від Райфу” та дотримуючись підказок, зареєструйте її;
  • або перейдіть за посиланням та реєструйте картку одразу на сайті Банку.

Картку також можна оформити у відділенні Райффайзен Банку, просто візьміть з собою паспорт та РНОКПП . Ось і все. Приємних покупок!

keyboard_arrow_up