Кілька слів про несправності акумуляторів у телефонах (Новини компаній)

Кілька слів про несправності акумуляторів у телефонах (Новини компаній)

Ємність заряду батареї знижується в міру використання телефону і залежить як від інтенсивності експлуатації, так і від звичок самого користувача. Що це означає? Виробники не можуть точно спрогнозувати термін служби батарейного модуля, тому що не знають індивідуальних звичок кожного власника телефону. Зменшення ємності виражається у відсотках і залежить від кількості повних циклів заряджання акумулятора. Відповідно, що більше цих циклів уже пройдено, то меншою продуктивністю володіє АКБ на даний момент.

Те ж саме і з виділеним теплом. У процесі заряджання, а особливо це стосується популярної технології Fast Charge, створюється дуже велика кількість тепла, що є актуальною проблемою. Це пов'язано з тим, що перегрів серйозно впливає на стан батареї і з кожним разом знижує її ефективність.

Які наслідки руйнування акумуляторних батарей телефону?

Акумулятори для телефону схильні до зносу, що прекрасно відомо більшості користувачів. Найпоширеніший і найочевидніший симптом зменшення ємності акумулятора - це скорочення часу роботи смартфона. Приміром, якщо раніше ми могли користуватися телефоном 10 годин без перерви, то після втрати десяти відсотків ємності цей час може скоротитися мало не вдвічі! Це дуже неприємний момент, тому користувачі смартфонів Honor можуть вирішити його, вибравши новий акумулятор за цим посиланням https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/honor

Ще один дуже неприємний симптом зношеної батареї - раптове вимкнення телефону. Чому це трапляється? Несправний акумулятор не може забезпечити достатню напругу, необхідну для компонентів даного смартфона. В результаті чого, при виникненні навантаження на процесор і графічний чіп, з'являється дефіцит енергії та аварійне вимкнення обладнання. Тому телефон раптово вимикається, точно так само, як якби хтось висмикнув шнур живлення з комп'ютера буквально на півсекунди.

Однак найнебезпечніша несправність батареї - це здуття. У якийсь момент акумулятор може почати збільшуватися в розмірах, що може призвести до його вибуху, загоряння з подальшим пошкодженням інших компонентів телефону.

Кращі акумулятори для телефону

У цьому каталозі https://www.aks.ua/catalog/akkumulyator-dlya-mobilnogo-telefona/brand/huawei користувачі смартфонiв Huawei знайдуть кращі і ретельно відібрані акумулятори, що відповідають всім очікуванням найвимогливіших користувачів. Нові моделі поставляються перевіреними виробниками, які добре розбираються в цій сфері. При виборі варто лише звертати увагу на сумісність батареї та мобільного телефону. Тобто враховувати потрібно не тільки вихідні параметри, а й форм-фактор батареї.

keyboard_arrow_up