Диски на авто Ats — у чому перевага над іншими брендами (новини компаній)

Диски на авто Ats — у чому перевага над іншими брендами (новини компаній)

ATS (Auto Technisches Spezialzubehör) — один із провідних німецьких брендів колісних дисків. Компанія була заснована ще в 1969 році й майже відразу стала постачальником коліс для конвеєрів автовиробників Німеччини. Наприклад, Porsche обладнали дисками ATS уже через рік після початку їх виробництва, та й для AMG (офіційний тюнінг-підрозділ концерну Mercedes-Benz Group) їхні знамениті алюмінієві п'ятиспицеві моделі розробляла саме компанія з Бад-Дюркгейма. Згодом клієнтами бренду стали такі автомобільні гіганти, як Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Toyota, Volvo, Volkswagen тощо.

Auto Technisches Spezialzubehör має неабиякий досвід в автоспорті. Вісім років команда компанії брала участь у перегонах «Формули-1», що дозволило їй розробляти свою продукцію згідно з найвищими стандартами цієї перегонової спільноти.

Переваги дисків ATS

Приголомшливого успіху бренд досяг завдяки своїм видатним технологіям, головна з яких — лиття під низьким тиском. Цей процес дозволяє виготовляти колесо з одного шматка металу. Рідкий алюміній вдавлюється в порожнину форми обода знизу за допомогою тиску повітря. Під час поступового охолодження диска тиск залишається. Через це свіжий розплав продовжує надходити та компенсує зменшення об’єму внаслідок охолодження та створює рівномірну щільність матеріалу.

По завершенню лиття диск піддають термічному обробленню для додання сплаву ще більшої міцності. Усі заготівлі коліс обов’язково проходять контроль рентгеном, щоб виключити наявність вкраплень або порожнин у матеріалі.

Інше ноу-хау компанії ATS — Light Weight Performance Casting. Це найсучасніша технологія, яка зменшує вагу конструкції завдяки оптимізованій концепції охолодження. Завдяки їй, а також спеціальній техніці підрізання, за якої зайвий матеріал видаляється зі спиць, диски ATS приблизно на 8,5% легші за звичайні литі колеса. LWPC, а також технологія FlowForming від ATS, яка дозволяє зменшити товщину стінок без втрати стабільності, дають змогу заощадити до 8 кг ваги на автомобіль. Це обов’язково відчує водій у процесі керування автомобілем.

Модельний ряд продукції ATS

Диски цього німецького бренду виробляються в діаметрах від 13 до 21 дюйма. Існує чимала кількість моделей, які об’єднуються в три товарні лінійки згідно з їхніми якостями:

До першої групи належать класичні диски, які свого часу спричинили справжній фурор у сфері тюнінгу. Завдяки якості та сучасним технологіям вони й нині мають чималий попит.

Лінія Performance — це чудовий дизайн, який поєднується з інноваціями. Це гарантує не тільки бездоганний вигляд диска, а також і продуктивність найвищого рівня.

Диски групи Design створені за мотивами моделей, які вже стали легендами, й пофарбовані в найсучасніші кольори: від сріблястого до чорного. Ці колеса спочатку підкорюють серця водіїв, а потім дорогу.

Компанія постійно розробляє нові диски для щоденного використання. Основна увага приділяється задоволенню від водіння в поєднанні зі збалансованою аеродинамікою та вишуканим позачасовим дизайном. Диски ATS — це вишукана класика за досить невеликою ціною. Частинка автоспорту, яка доступна кожному українському водієві.

keyboard_arrow_up