Бюджетний, але надійний смартфон: чи справді такі існують? (Новини компаній)

Бюджетний, але надійний смартфон: чи справді такі існують? (Новини компаній)

Жити зараз без смартфона дуже важко. Тому всі намагаються обрати якісний, багатофункціональний девайс, який працюватиме надалі довго і надійно.

Серед бюджетних смартфонів чудовим варіантом є смартфон Realme C30S. Він допоможе легко впоратись з будь-якими простими завданнями чи це перегляд інтернет-джерел, чи відео, фото, або ж просто телефонне спілкування. Зараз ви можете знайти ці смартфони за вигідною ціною, а ми поки розповімо вам, чому ж вони справді вам підійдуть.

Дизайн

Смартфон виглядає справді дуже елегантно, адже має прямі грані. Задня панель пластикова, проте має прямі лінії, щоб надійно сидіти в руках. На столі, на відміну від багатьох смартфонів, девайс лежить рівно, бо модуль камери не виступає над поверхнею.

Кольори корпусу доступні у двох кольорах:

  • чорний;
  • блакитний.

Екран і продуктивність

Діагональ екрана достатня для красивого зображення – 6,5 дюйма. Картинка жива і чітка, окрім того під час нахилу не спотворюється кольорова палітра завдяки широким кутам огляду.

Пристрій має 8-ядерний чіп Unicos SC9863A. Також є дві модифікації пам’яті: 2 ГБ і 4 ГБ. Тож девайс стабільно працює в додатках та інтернеті, а також без жодних зберігає та відкриває документи, медіа та інші файли. За потреби розширити пам’ять можна за допомогою картки пам’яті до 1 ТБ.

Камера

Роздільна здатність об’єктива цього девайсу – 8 Мп. Окрім того, він підтримує штучний інтелект. У камери є автофокус, портретний і нічний режими. Роздільна здатність фронтальної камери – 5 мегапікселів. До того ж є окрема технологія б’ютіфікації, що робить ваші селфі ще досконалішими.

Акумулятор

Це чи не найважливіша деталь у смартфоні, адже дуже важко повноцінно і з задоволенням користуватись девайсом, якщо він постійно розряджається. На Realme C30S можна до 5 годин грати в ігри, до 12 годин переглядати відео, а автономна робота у режимі розмов забезпечена до 72 годин. Також є функція швидкого заряджання з адаптером потужністю 10 Вт.

Загалом смартфон має доволі багато роз’ємів:

  • Micro-USB;
  • Слот для трьох карток;
  • 3,5 мм роз’єм для гарнітури.

Цього цілком достатньо, аби на повну використовувати можливості ґаджета.  Окрім того, звісно, в смартфон вбудовано чипи Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.2. В комплекті ви матимете кабель Micro-USB, адаптер живлення на 10 Вт з функцією швидкої зарядки, скріпка, щоб відкрити слот для SIM-карти.

Тож якщо ви давно шукали хороший смартфон не за всі гроші світу, зверніть увагу на цю модель. Вона точно стане для вас надійним помічником.

keyboard_arrow_up