Благодійний Фонд Миколи Філонова влаштував свято для дітей військовослужбовців з Козятина (пресслужба БФ)

Благодійний Фонд Миколи Філонова влаштував свято для дітей військовослужбовців з Козятина (пресслужба БФ)
  • Волонтери Благодійного Фонду Миколи Філонова «Український Альянс» влаштували свято для дітей захисників України, школярів, які допомагають ЗСУ та переможців різноманітних конкурсів з Козятина.

35 дітлахів відправилися на безкоштовну екскурсію до Вінниці, щоб відпочити та отримати нові враження. В обласному центрі вихованці Козятинського Центру дитячої та юнацької творчості побували у «Подільському зоопарку», «Макдональдсі» та переглянули стрічку в кінотеатрі «Сінема Сіті». 

Новий соціальний проєкт благодійного фонду Миколи Філонова отримав назву «Дитячий батальйон», адже козятинські школярі не лише займаються творчістю, а й створюють сувеніри та різний крам, прибутки від продажу якого перераховують на ЗСУ, відвідують військових у шпиталях та щиро вірять в Перемогу і Україну.

«Плануємо, що такі подорожі стануть регулярними. Сьогодні потрібно не лише відволікати родини захисників від щоденного стресу та переживань, а й всіляко допомагати їм», – прокоментував старт нового соціального проєкту керівник Благодійного Фонду «Український Альянс» Микола Філонов.

«Творчість, мистецтво, спорт, цікаві та пізнавальні подорожі, спілкування одне з одним – це не лише відпочинок, розвиток та психологічне розвантаження, а й заохочення активних діток, які у вільний від навчання час знаходять можливість волонтерити та допомагати ЗСУ. Цей приклад має надихати й дорослих активніше сприяти справі наближення Перемоги», – зазначив Микола Філонов.

 «Цей день корисний тим, що вони отримали сьогодні масу позитивних емоцій поспілкувавшись, побачивши тваринок, яких вони не кожен день бачать. Це дуже талановиті діти навчаються в центрі дитячої та юнацької творчості, вони дуже вкладають душу у свою творчість. Дуже багато роблять на благодійність, вони також роблять сувеніри для військових. Ми їздимо в шпиталі і так далі. І вони, не те що хочуть отримувати зворотній зв’язок, але їм приємно що їх за це нагороджують. Їм кажуть ви молодці, ви правильно робите. І коли вони можуть від благодійного фонду, якому ми дуже вдячні, поїхати в зоопарк, в кіно, в Макдональдс, вони відчувають що роблять потрібну справу. І за це їм кажуть дякую, за їхню роботу», –  розповідає Тетяна Фабіцька, культорганізатор Центру дитячої та юнацької творчості.

У фонді запрошують до співпраці освітян, культорганізаторів та вихователів з позашкільної освіти з усіх громад Хмільницького району задля організації подібних екскурсій. 

Контакти фонду: Email [email protected]

Нагадаємо, нещодавно БФ «Український Альянс» Микола Філонова спільно з ГО «Ми – Вінничани» передав чергову партію - 100 дронів для ЗСУ та зібрали ще понад понад 2 млн грн власних і партнерських коштів для фронту, на які вже закуповується необхідне обладнання для захисників. 

 

keyboard_arrow_up