Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)

Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)

Вже у три школи на Вінниччини завезли продукти для покращення харчування дітей пільгових категорій 

Волонтери фонду Миколи Філонова «Українській Альянс» за запитом освітян. Кожна школа отримала борошно, крупи, олію, цукор, сіль, макаронні вироби, бакалію та м’ясну продукцію за підтримки БФ «МХП-Громаді».

Отримали благодійники і зворотний зв’язок. Свої подяки школи опублікували на офіційних сторінках навчальних закладів.

«Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять для тих, хто чекає допомоги.

Гімназія села Грушківці не перестає висловлювати слова вдячності Благодійному Фонду Миколи Філонова “Український Альянс” за турботу про дітей – благодійну допомогу продуктами харчування. Адже повноцінне, безпечне та якісне харчування учнів під час перебування у школі є одним з важливих умов підтримки їх здоров’я і здатності до ефективного навчання.

Щиро дякуємо за допомогу, своєчасну і таку необхідну. Нехай повернеться вам добро здоров’ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди», – йдеться в публікації Грушківецької гімназії.

Як розповідають у навчальному закладі, харчуються всі 75 учнів гімназії, з яких 48 дітей пільгових категорій харчуються безкоштовно за рахунок місцевого бюджету. Допомога Благодійного Фонду допоможе покращити повноцінний раціон харчування здобувачів освіти.

«В цей нелегкий час, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово, що такі люди все-таки є.

Гімназія с. Слобідка, батьки та учні щиро дякують Благодійному Фонду Миколи Філонова “Український Альянс” за надану допомогу продуктами харчування. Таким чином було вирішено проблему з покращення повноцінного раціону харчування учнів.

І хочемо ще раз подякувати Благодійному Фонду Миколи Філонова за вашу підтримку, за ваші щирі і чуйні серця. За те, що ви не стоїте осторонь проблем сьогодення. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Бажаємо вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог вам пошле міцного здоров’я і миру!», – висловлюють подяку у публікації гімназії села Слобідка.

За словами Миколи Філонова, про необхідність в наданні продуктової допомоги для навчальних закладів дізнались під час акції «Спорт заради Перемоги!».

Тоді, в особистому спілкуванні з керівництвом гімназій виявилось, що окрім спортивних приладь навчальним закладам необхідна допомога в покращенні харчування.

«Ми маємо максимально об’єднувати зусилля для допомоги військовим, а це не тільки допомога на нулі. Це і піклування про їх родини і взагалі, про допомогу українцям, а найбільше дітям, за життя і майбутнє яких вони сьогодні захищають Україну!», – каже Микола Філонов.

В гімназії з дошкільним підрозділом села Хомутинці благодійникам подякували у відео. Втім дивіться самі:

keyboard_arrow_up