Знаймо пастки на міських дорогах

Знаймо пастки на міських дорогах

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” повідомили про аварійний люк біля книжкового магазину. Раніше з того люка струмком текла вода. Зараз води нема, але є продавлений асфальт та досить велика дірка біля кришки люка. У цю небезпечну пастку може хтось потрапити.

 

Коли журналіст прибув на перехрестя вулиць Пилипа Орлика та Грушевського, то знайти саме той люк було проблематично. Усе перехрестя в ямах, вибоїнах, глибоких калюжах та аварійних люках. І це все — прямо перед дошкою пошани біля Пушкінського парку.

 

Центральні вулиці Козятина взагалі мають величезну кількість люків, які являють собою загрозу. Як автівкам, так й пішоходам. Якщо такий люк провалиться, то дешевим ямковим ремонтом не відбудешся. І доведеться перекривати частину проїжджої частини, що доставить великі незручності.

Відео дня

На вулиці Довженка 23 травня розпочався поточний ремонт дорожнього покриття. Отож поки влада добереться до центральних вулиць, пастки чекають на свої жертви?

 
 
Яма біля пошти в центрі міста
 
Ями на перехресті Орлика і Грушевського
 
Такий люк по вулиці Мічуріна
 
А такий по Грушевського
 
Небезпечна зона на вулиці Пилипа Орлика
 
Біля книжкового магазину
 
По вулиці Незалежності - місцн для спотикання
 
По вулиці Склярова - напіввідкритий
 
Ще один небезпечний люк на Грушевського
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up